Dette websted bruger 1. og 3. parts cookies for at give den bedste funktionalitet og brugsoplevelse, samt til trafikmåling og brugsmåling. Vi bruger ikke 3. parts cookies til markedsføring og annoncering, og vi videregiver eller sælger ikke oplysninger

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


Islænder/ Pony guf 18 kg Forstør

Amequ Pony guf - 15 kg

121,00 DKK

Produkt beskrivelse

PonyGuf - 15 kg

Pony gufSpecielt til nøjsomme racer, lav proteinindhold.

Et fulddækkende foder til ponyer - med lucerne, urter, hvidløg og gulerødder. Specialudviklet til nøjsomme ponyer hvor det er vigtigt med et meget fiberrigt foder og hvor proteinindhold er lavt, men hvor ponyen får dækket sit daglige energi og vitamin/mineralbehov. Der kan tildeles relativt store mængder foder sammen med at tyggetiden forlænges, dermed sikres en optimal foderoptagelse – giver ponyen oplevelse af at blive mæt uden at tage på. Der tilsættes urter i form af hvidløg, timian, rosmarin og gulerødder – hvilket gør foderet særdeles velsmagende og giver en dejlig duftoplevelse.

FORDELE:
Specialudviklet til nøjsomme ponyer - tilsat timian, rosmarin, oregano og hvidløg, samttørret gulerodsstykker for at give duft, smag og carotin. Et meget fiberrigt foder med lavt
proteinindhold, så ponyen får dækket sit daglige behov uden at få for mange foderenheder. 25% lucerne som giver en lang tyggetid og fremmer fordøjelsen.

Foderanvisning pr. døgn:
Hestens vægt 200 kg 300 kg 400 kg
Vedligehold 0,7 kg 1,1 kg 1,5 kg
Let arbejde (ca. 1 time) 0,8 kg 1,2 kg 1,7 kg
Yderligere anvisninger
Planen er lavet så den passer til ponyer og små heste til og med 400 kg.
Hestens foderration bør tildeles over 2 gange pr. døgn – gerne 3

PonyGuf
Dækker hestens behov for daglig vitaminer og mineraler. PonyGuf skal anvendes sammen med grovfoder af god kvalitet i en daglig mængde, der svarer til 1,5-2 kg hø/wrap pr. 100 kg kropsvægt. Fodring af heste er individuel og bør tilpasses den enkelte hest, således at den optimale fodring for præstation og en tilpas foderstand opnås.

Vand og saltsten bør altid være tilgængelig.

Holdbarhed:
Mindst 5 måneder fra produktionsdato.
Opbevares tørt og køligt, ikke i direkte sollys.Velduftende kraftfoder til ponyer, der sammen med grovfoder dækker ponyens daglige behov for de vigtige vitaminer/mineraler samt tilfører energi på et passende niveau.


Hent information om PonyGuf

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > Amequ Pony guf - 15 kg

Anmeldelser (0)