St. Hippolyt Performance Mash

4042215007715

Ny vare

300,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt Performance Mash - 7,5 kg

  • for hurtig restituering
  • smidig muskulatur
  • elektrolytter til genoprettelse af væskebalancen

Hurtigt tilgængelig energi i sporten
Performance Mash er udviklet specielt til sportsheste i stævnesæsonen. I denne tid er det vigtigt for sportshesten at have maximal foderudnyttelse, have en god appetit og få tilstrækkeligt med væske.

Sammensætningen af Performance Mash er nøje afpasset efter disse behov. Heste har under intensive arbejdsperioder ofte mindre appetit end normalt, derfor er optagelsen af næringsstoffer uhyre vigtig i disse situationer. I Performance Mash er der af samme årsag lagt særlig stor vægt på høj smagelighed, acceptans og optagelighed.

Høj muskelpræstation via målrettet ernæring
Ved hjælp af den lettilgængelige muskelenergi og funktionelle næringsstoffer får hesten de optimale betingelser for at udnytte sit potentiale fuldt ud. Essentielle aminosyrer som lysin og methionin bidrager til opbygning af muskulatur og til at forhindre muskeltab efter intensiv træning. Af disse to aminosyrer dannes L-Carnitin, der transporterer langkædede fedtsyrer gennem cellevæggen ind i mitokondrierne, hvor de omsættes til energi.

Undgå oxidativt stress
Performance Mash har et højt indhold af antioxidanter til beskyttelse af kroppens celler. Antioxidanter som vitamin E og selen tillige med glutathion gør det muligt at reducere celle­skader ved oxidativt stress. Oxidativt stress kan skade musklerne, når der opstår forsuring i muskelcellen. Glutathion spiller en vigtig rolle i forbindelse med beskyttelse af cellen samt udskillelsen af skadelige stoffer.

Funktionelle næringsstoffer for hurtig restituering
De tilsatte nucleotider (funktionelle næringsstoffer) bidrager til et reduceret slid og en hurtigere restituering efter konkurrence eller intensiv træning. Hestens muskulatur holdes blød og smidig uden at miste styrke og kraft. Performance Mash indeholder elektrolytter, der understøtter væskebalancen i hesten ved øget svedproduktion.

Som en yderligere fordel kan Performance Mash anvendes dagligt i de varme sommermåneder eller under en anstrengende stævneperiode, enten som erstatning for det normale foder eller som supplement. Særligt i perioder med meget hårdt arbejde vil Performance Mash levere ekstra energi og understøtte de ændrede behov hesten har, når den skal præstere og opnå gode resultater.

Sammensætning
Bygflager, majskim, roe­fibre, roetop, majsflager, fuldkornshavreflager, snittet varmlufttørret alpehø, olieholdige frø (hørfrø, solsikkekerner), Palatin sojabønner*, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim), malt-gær-urt, majsflager, æblekvas, hvedeklid, æblesirup, ølgær, ølgærekstrakt, salt, havalge­kalk, elektrolytter, vindruekerne­ekstrakt
* GMO-frit, produceret i EU, hydrotermisk behandlet
DEKLARATION
Råprotein12,0 %Kalium 0,40 %
Råfedt10,0 %Kalcium0,80 %
Råfibre6,0 %Fosfor0,55 %
Råaske5,0 %Magnesium0,30 %
Stivelse 32,0 %Natrium0,60 %
Sukker6,0 %Chlorid0,50 %
NÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin A 12.000 IEBiotin330 mcg
Vitamin D3 1.250 IELavmolekylære peptider3.000 mg
Vitamin E430 mg PSB®-kompleks (nukleotider)1.800 mg
Vitamin B1 170 mgCa-D-Pantothenat20 mg
Vitamin B2330 mgCholinchlorid740 mg
Vitamin B6 165 mgNiacin60 mg
Vitamin B1260 mcgFolinsyre4 mg
SPORSTOFFER PR. KG
Jern 80 mgCobalt2,0 mg
Zink180 mgSelen0,7 mg
Mangan150 mgJod1,2 mg
Kobber 35 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Kiselgur
Fodringsanvisning
Som supplement til det sædvanlige kraftfoder: 50-200 g pr. 100 kg hest dagligt. Som erstatning for kraftfoder: 400-700 g pr. 100 kg hest dagligt afhængigt af det forventede arbejdsniveau.
Performance Mash oprøres med vand i forholdet 1:2 men kan også fodres tørt.
Sørg altid for adgang til frisk drikkevand!

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren