Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


"TIP! Hvis du f.eks. bestiller 2 varer kan det være billigere i fragt hvis du bestiller 2 særskilte ordrer"

Betfor® Forstør

Danisco Betfor®

Betfor er et højkvalitetsfoderstof bestående af letfordøjelige opløselige roesnitter fra sukkerekstraktion

Flere detaljer

Kr. 99,00

Produkt beskrivelse

Danisco Betfor®

Betfor er et højkvalitetsfoderstof bestående af letfordøjelige opløselige roesnitter fra sukkerekstraktion

Hvorfor Betfor?
Hesten tilføres energi i en skånsom og velsmagende form, og hesten får desuden effektiv hjælp til at bevare væskebalancen og en problemfri fordøjelse.

Betfor indeholder ikke stivelse og Betfor har et lavt indhold af protein.

Betfor indeholder et balanceret indhold af langsomt tilgængelige fibre og en mindre mængde hurtigt tilgængelige kulhydrater. Betfor er med andre ord et produkt der består melasserede roefibre med et naturligt indhold af sukker (simple kulhydrater) på niveau med græs.

Opløselige roefibre i Betfor bidrager til en god fordøjelse og optimal mikrobiel balance i hestens mavetarmkanal, særligt i blind- og tyktarmsafsnittene (stortarmen), da de opløselige roefibre her virker stabiliserende på den flora af mikro-organismer, som tager sig af "energiproduktionen" i hestens tyktarm. Cirka 60 % af den energi hesten anvender, "fremstilles" her. Fibrene er i sig selv en fornem energikilde og udgør et stabiliserende indslag i foderrationen, hvilket er værdifuldt, ikke mindst for konkurrenceheste. - Det moderate indhold er simple kulhydrater i Betfor er omvendt let fordøjeligt og optages hurtigt i hestens tyndtarm uden at forstyrre pH-niveauet og den mikrobielle balance i hestens stortarm.

Betfor er nemt og hurtigt at opløse i vand inden fodring.

Opløselige fibre i Betfor er i stand til at binde vand, hvilket øger hestens væskeoptagelse og samtidig reducerer foderets passagehastighed gennem mavetarmkanalen. Derved øges fordøjeligheden og hestens udnyttelse af de enkelte næringsstoffer samtidig med at hestens mæthedsfornemmelse bevares længere.

Hestens øgede væskeoptagelse ved brug af Betfor, kan også være af stor betydning for dens ydeevne og velbefindende under ridning, konkurrencer og længevarende transport.

Ifølge videnskabelig undersøgelse har heste fodret med Betfor under fysisk udfoldelse haft mindre ophobning af mælkesyrer i hestens muskler under fysisk aktivitet, sammenlignet med heste under fysisk udfoldelse der ikke fik tildelt Betfor (Karlsson, 2001).

Vi anbefaler at en afbalanceret foderration til heste bør indeholde 0,5 - 1,0 kg Betfor/dag.

Nedenstående fodermængder er beregnet til en hest på 500-600 kg. Foderrationen skal tilpasses med 150-200 g mineral-/ vitaminblanding.

 Let til moderat arbejdende hestSports hestDrægtig/ diegivende hest
Betfor½ - 1 kg1 kg1 kg
Havre3 kg3 kg3 kg
Lucerne med olie/melasse1 kg2 kg2 kg
Lucerne/grønhø3 kg3 kg4,5 kg
Lucerne/grønhø1 dl2 dl1 dl

OBS! Betfor skal opblødes i vand før udfodring.

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > Danisco Betfor®