Produkter

Varetur Himmerland

Varetur i hele Himmerland

Vi kører varertur i hele Himmerland.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.

Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


Persondatapolitik

Persondatapolitikken gælder for behandling af personoplysninger

Denne politik finder anvendelse på vores behandling af personlige data, der indsamles, uanset hvordan, aktivt som passivt, online som offline.

  • Vi indsamler kun personlige data til bestemte formål
  • Vi indsamler ikke andre data end hvad der er nødvendigt for disse formål
  • Vi bruger ikke person data til andre formål end hvad de er indsamlet til uden forudgående samtykke
  • Vi forsøger at verificere og/eller opdatere personlige data med jævne mellemrum, og vi imødekommer anmodninger om ændring af personlige data.
  • Vi opbevarer ikke personlige data i længere tid end nødvendigt

Personlige oplysninger overført til 3. part.

Vi sælger eller deler ikke oplysninger om personlige data til 3. part til deres egen uafhængige brug uden dit samtykke.
Vi deler personlige data når det er nødvendigt for at levere serviceydelser, f.eks. forsendelse og nyhedsbreve.

Vi udleverer personlige data når vi er juridisk forpligtiget til det.

Vores webshop

For at du kan indgå aftale om køb med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Fornavn, efternavn, adresse, tlf.nr, e-mailadresse og eventuelle firmaoplysninger.
 
Vi foretager registreringen af dine person- eller firmaoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos HesteGrovvaren Aps, hvorefter oplysningerne slettes når der ikke er brug for dem til det angivne formål.

Er du oprettet med kundekonto i ”Mit HesteGrovvaren” bliver dine oplysninger slettet hvis din konto har været inaktiv i fem år.
Den dataansvarlige er HesteGrovvaren Aps

Som registreret hos HesteGrovvaren ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:


 

HesteGrovvaren Aps
Testrupvej 59
9620 Aalestrup
info@hestegrovvaren.dk

Er du oprettet med konto på ”Mit HesteGrovvaren” har du desuden mulighed for selv at behandle dine personlige data under ”GDPR”

Datasikkerhed

Behandlingen af personlige data sker efter gældende love bedste praksis for datasikkerhed.

Kreditkortoplysninger sendes til en certificeret og godkendt serviceyder og lagres ikke hos os.

Håndtering af personlige data styres af solide politikker og procedurer, herunder adgangskontrol, sikkerhedskopiering, failover, beskyttelse mod malware, overvågning og mekanismer til registrering af sikkerhedsrisici.

 

Brugen af Cookies er en forudsætning for at handle på hestegrovvaren.dk

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (for eksempel et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, for eksempel et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.


Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra hestegrovvaren.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan undgår du cookies

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. For at undgå cookies kan du intille din browser til ikke at acceptere cookies.

I flere nyere browsere kan du benytte en privat browser – Dette kaldes Incognito i Google Chrome, InPrivate i Microsoft Edge, Nyt privat vindue i Firefox.

 Databehandleraftaler:

  Pakkelabels

  Mailchimp

  Bambora - Epay

  Enavn - Fiona IT