Hjælp til din ven i nøden

Hvis din hoppe dør under folingen eller mælke produktionen udebliver, opstår der hurtigt panik. Du ved at de første dage er livsvigtige for føllet. Specielt til disse nødsituationer har Pavo og Krafft udviklet  produkter som er et fremragende alternativ når naturen svigter os

Døgnservice - 24/7

Sådan fungerer vores Døgnservice.

Du ringer til os og vi aftaler hvornår du forventer at afhente varen. Da vi ved det er en akut situation du er kommet i kan du derfor   kontakte os angående produkterne døgnet rundt .

Produkter med Døgnservice:

Krafft Milk

KRAFFT Milk er en erstatning for hoppemælk, som er udviklet specielt til heste. Dens sammensætning ligner naturlig hoppemælk og er velegnet til både moderløse føl og føl, hvis mødre ikke producerer tilstrækkeligt med mælk. Råvarerne er helt fri for GMO

KRAFFT Milk tilfører ikke de vigtige antistoffer, der findes naturligt i råmælk og beskytter føl mod smitstoffer. Ved et moderløst føl er det vigtigt, at føllet indtager 1-2 liter råmælk eller plasma givet af dyrlæge helst 1-2 timer efter fødslen (max 12 timer) for at overleve og få immunforsvar.

I akutte nødsituationer kan KRAFFT Milk stadig forbedre muligheden for overlevelse for føl, hvis mødre døde i forbindelse med foling eller i føllets første leveuger. I alle sådanne tilfælde er hurtig kontakt med en dyrlæge vigtig!
Den sociale kontakt med andre heste er meget vigtig og må ikke glemmes ved moderløse føl. Forsøg i et tidligt stadie at finde en legekammerat til føllet og håndter ikke føllet mere end nødvendigt. Det er allerede i høj grad præget og afhængigt af mennesker, og bør i stedet gives mulighed for at identificere sig med andre heste.

Du kan bestille Krafft Milk online her.

Krafft Milk

Pavo S.O.S kit

Denne overlevelses pakke er let at tilberede og er af vital betydning for moderløse føl og føl, der modtager for lidt eller ingen råmælk fra hoppen.

Egenskaber
  • Råmælk (2 poser á 150 g)
  • giver det nyfødte føl beskyttende antistoffer mod infektion
  • afgørende for immunitet i de første 48 timer
  • nedsætter risikoen for diarré
Følmælk (1 pose á 1500 g)
  • tilpasset den særlige sammensætning i hoppe mælk
  • flaske med tilhørende sut (1x)

Velegnet til
  • Bruges direkte efter folingen, hvis der er problemer med hoppens mælke produktion
  • Hvis hoppen dør under foling

Du kan bestille Pavo SOS kit online her.
Pavo SOS kit

Pavo Følmælk
Pavo Følmælk er en glimrende erstatning for hoppens mælk, til moderløse føl eller føl, hvis mødre ikke producerer nok mælk.
Hoppe mælk har en særlig sammensætning med et højt sukker indhold.
Komælk er meget forskellig fra hoppemælk, hvilket gør den mindre velegnet til føl.
Pavo Følmælk er tilpasset den særlige sammensætning i hoppe mælk og dækker derfor behovet hos moderløse føl.
Føl, der er vokset op med Pavo Følmælk, udvikler sig normalt og er ligestillet føl, der går med hoppen.

  Du kan bestille Pavo Følmælk online her.
Følmælk

 

For nylig set

Ingen produkter

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode