Foder.

Varetur Himmerland

Varetur i hele Himmerland

Vi kører varertur i hele Himmerland.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.

Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


HorseLux Grow

Bland valgfrit 36 sække på en palle.

Se mere om rabatten

Flere detaljer

Kr. 169,00

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
36 Kr. 161,60 Min. Kr. 266,40

Produkt beskrivelse

Horselux Grow 15 kg

Horselux Grow er et foder til føl og plage, samt drægtige og diegivende hopper.

Horselux Grow bidrager, som alt andet foder i Horselux-serien, med meget struktur og gode fedtsyrer. Foderet er fremstillet af bedst mulige råvarer, for at sikre en sund og jævn vækst.

Horselux Grow kan endvidere anvendes som tilskudsfoder til drægtige og diegivende hopper, sammen med godt hø og evt. havre eller HorseLux FiberPellets.
Vi har lagt vægt på at holde sukker- og stivelsesniveauet meget lavt, for at sikre at føllene får nok energi /foderenheder til at vokse, men uden at føllene vokser for hurtigt. Derudover har foderet en god smag, og ædes også af meget kræsne heste.

Foderet er nemt at anvende. En typisk foderplan til et varmblodsføl 6-18mdr vil være 1,2- 1,5 kg Horselux Grow og godt hø ad libitum(vil oftest svare til ca. 6-8 kg). 
Der kan frit tildeles havre eller HorseLux FiberPellets efter behov.

Ingredienser

Horselux Grow indeholder lucerne, epona-olie, æblekvas og gulerodssnitter, samt en pilledel med mineraler, vitaminer, HP200, capolac og en smule melasse.
Lucernen bidrager med struktur i foderet, hvilket sikrer en øget tyggetid og spytproduktion.  Lucernen bidrager også med protein af høj kvalitet.
Epona-olien er en god koldpresset rapsolie, som indeholder lechitin. Olien stimulerer fordøjelsen og virker betændelseshæmmende. Giver en pæn blank pels og stærke hove grundet dens indhold af bio-cholin og inositol.

Æblekvas og gulerodssnitter er anvendt for at give foderet en god smag, samt foderenheder fra ikke-stivelsesholdige fodermidler. Begge ingredienser indeholder den meget letfordøjelige fiber pektin, som stimulerer miljøet i stortarmen positivt.


Der er anvendt organisk bundne mineraler og coatede vitaminer i Horselux Grow og de er,  afstemt efter NRC-normerne.
I Horselux Grow er der anvendt HP200, som er en speciel sojabønne-sort med en god proteinkilde.
Med HP 200 i foderet forventes det at tarmmiljøet forbedres og hermed øges det almene velbefindende af følgende årsager:

Højere proteinfordøjelighed og høj optagelighed af andre næringsstoffer, grundet lavt indhold af trypsin-inhibitorer. Den hæmmer altså ikke optagelsen af andre næringsstoffer!


Tyktarmens gode bakterier stimuleres grundet højt indhold af langkædede letfordøjelige fibre, som giver prebiotisk effekt.


Herudover bibringer HP 200 en særdeles attraktiv smag til foderet.


Capolac er et vallemineralprodukt som med 2 %  i fodret vil  bidrage til at 50% af Calcium er ”mælke-bundet” og 31 % af fosfor er ”mælkebundet” fosfor. Altså har det en meget høj næringsværdi og er meget letoptageligt.

Melassen giver en god smag, samt er ”bindestof ”i pillerne.

Bland 36 sække foder på en palle.

Du kan frit vælge mellem alle Horselux fodervarianter. Horselux palletillæg er indregnet i prisen

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > > HorseLux Grow