Amequ Pony guf - 15 kg

5703025010256

Ny vare

159,00 DKKinkl. moms

På Lager

- +

Brand: Amequ

 
Varebeskrivelse

PonyGuf - 15 kg

Pony gufSpecielt til nøjsomme racer, lav proteinindhold.

Et fulddækkende foder til ponyer - med lucerne, urter, hvidløg og gulerødder. Specialudviklet til nøjsomme ponyer hvor det er vigtigt med et meget fiberrigt foder og hvor proteinindhold er lavt, men hvor ponyen får dækket sit daglige energi og vitamin/mineralbehov. Der kan tildeles relativt store mængder foder sammen med at tyggetiden forlænges, dermed sikres en optimal foderoptagelse – giver ponyen oplevelse af at blive mæt uden at tage på. Der tilsættes urter i form af hvidløg, timian, rosmarin og gulerødder – hvilket gør foderet særdeles velsmagende og giver en dejlig duftoplevelse.

FORDELE:
Specialudviklet til nøjsomme ponyer - tilsat timian, rosmarin, oregano og hvidløg, samttørret gulerodsstykker for at give duft, smag og carotin. Et meget fiberrigt foder med lavt
proteinindhold, så ponyen får dækket sit daglige behov uden at få for mange foderenheder. 25% lucerne som giver en lang tyggetid og fremmer fordøjelsen.

Foderanvisning pr. døgn:
Hestens vægt200 kg300 kg400 kg
Vedligehold0,7 kg1,1 kg1,5 kg
Let arbejde (ca. 1 time)0,8 kg1,2 kg1,7 kg
Yderligere anvisninger
Planen er lavet så den passer til ponyer og små heste til og med 400 kg.
Hestens foderration bør tildeles over 2 gange pr. døgn – gerne 3

PonyGuf
Dækker hestens behov for daglig vitaminer og mineraler. PonyGuf skal anvendes sammen med grovfoder af god kvalitet i en daglig mængde, der svarer til 1,5-2 kg hø/wrap pr. 100 kg kropsvægt. Fodring af heste er individuel og bør tilpasses den enkelte hest, således at den optimale fodring for præstation og en tilpas foderstand opnås.

Vand og saltsten bør altid være tilgængelig.

Holdbarhed:
Mindst 5 måneder fra produktionsdato.
Opbevares tørt og køligt, ikke i direkte sollys.Velduftende kraftfoder til ponyer, der sammen med grovfoder dækker ponyens daglige behov for de vigtige vitaminer/mineraler samt tilfører energi på et passende niveau.


Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode