Krafft Senior Sensitive

Ny vare

Mængderabat pr. sæk

Ved   5 sække    -       5,- DKK
Ved 10 sække    -     10,- DKK 

Vælg 5 eller 10 sække i "Vælg antal"

Flere detaljer

Fra

239,00 DKKinkl. moms

  • 1 sæk
  • 5 sække
  • 10 sække

- +

Brand: Krafft

 
Varebeskrivelse

Krafft Senior Sensitive - 20 kg

Suppleringsfoder som er tilpasset specielt til ældre heste, eller heste som har svært for at holde huld. Et hestefoder med ekstra energi, protein af høj kvalitet, ekstra med vitaminer og mineraler i balancerede proportioner til ældre heste, samt gær for en forbedret fordøjelse. Foderet er klimamærket og leveres i sæk af genbrugspapir.

Giv altid grovfoder før fuldfoder, og del gerne fuldfoderet ud på flere fodringer pr. dag.

  • Højt indhold af protein
  • Let fordøjeligt med høj andel af essentielle aminosyrer
  • Ekstra høj andel af vitaminer og mineraler
  • Tilsat gær for en forbedret fordøjelse
  • Tænk på mineraltilførsel ved lav dosis
  • Piller 5 mm

Råvare indhold

Hvedeklid

Hvedeklid indeholder stor del skal og fragment af hvede, som bliver tilovers efter, at den stivelses rige kerne er fjernet. Det består af mindre stivelse og mere fibre end hel hvede. Hvedeklid har gode ernæringsmæssige egenskaber og er rigt på B-vitaminer. Hvedeklid er let støvende og har en lav vægtfylde, så husk at veje tør vægt, skal lægges i blød. Har et højt fosforindhold som dog er svært fordøjeligt.

Hvede

Hvede har et højt energiindhold og et højt proteinindhold, men til unge heste er proteinkvaliteten ikke så god. Det klistrer lidt, en egenskab vi udnytter til at holde pillerne sammen med (sammen med melasse).

Byg (flager)

Byg har et noget højere energiindhold end havre. Energien skyldes et højere stivelsesindhold. Byggens energi er sværere optagelig i hestens tyndtarm end havrens (ligesom majs). Byg har et lavere fiberindhold og et dårligere proteinindhold end havre.

Havreklid

Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Presset roepulp

Presset roepulp er et fiberrigt produkt fra sukkerindustrien med lavt indhold af sukker uden tilsat melasse. Den har højt indhold af let nedbrydelige fibre, fremfor alt pektin. Den indeholder ikke stivelse, så den bidrager til højt indhold af energi, samtidig som den er gavnlig for en velafbalanceret stortarmsflora. Indeholder relativt meget af det essentielle aminosyre lysin.

Grønmel

Græs indeholder, ligesom lucerne, meget protein af god kvalitet og mange plantefibre. Anvendes sammen med lucerne og er meget velsmagende. Græs slås 3-4 gange pr. sæson afhængigt af vejrforhold, for at opnå den optimale kvalitet.

Lucerne

Lucerne er en bælgplante som kendetegnes af et højt proteinindhold, god proteinkvalitet og et højt indhold af plantefiber. Det er en tørkeresistent plante som giver op til tre afgrøder. Kaldes også alfa-alfa. Indgår som råvare i fabriks fremstillet foder og kan også købes som råvare i form af LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets og LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw og LUCERNE Pellets indgår melasse, mens LUCERNE Pure Pellets er helt uden tilsat melasse.

Roemelasse

Roemelasse er et energirigt biprodukt fra sukkerindustrien. Er meget velsmagende og binder foderpillerne naturligt sammen.

Vegetabilsk Rapsolie og fedt

Indeholder rapsolie, der er et energirigt fodermiddel fra raps, som tilfører energi i koncentreret form, uden at indeholde stivelse.

Kartoffelprotein

Kartoffelprotein er, som navnet siger, et protein fra kartofler. Det indeholder meget protein af høj kvalitet, hvor indholdet af de essentielle (livsvigtige) aminosyrer metonin og lysin er højt. Kartoffelprotein har desuden høj fordøjelighed i forhold til andre protein fodermidler, dette indebærer, at hesten kan udnytte store dele af det kartoffelprotein som den spiser. Kartoffelprotein indgår som en vigtig bestanddel i vores produkter.

Natriumklorid

Natriumklorid, dvs. kogsalt bruges for at tilsætte salt til foderet.

Fodergær/Ølgær

Gær tilfører først og fremmest protein af god kvalitet samt B-vitaminer (primært B12), men også fosfor og flere sporstoffer.

Analysegaranti /kg


Tørstof88 %
Energi FE0,95 FE
Energi DE12,8 MJ
Energi ME11 MJ
Råprotein14 %
Fordøjeligt Rp g110 g
Fordøjeligt rp/energi (ME)10 g/MJ
Lysin7,5 g
Plantetråde (fibre)13 %
Råolie og råfedt7 %
Stivelse18 %
Sukker5 %
Råaske7,5 %
Calcium1 %
Fosfor0,6 %
Magnesium0,4 %
Natrium0,4 %
Kalium1 %

Tilsat /kg


Vitamin A12 000 IE
Vitamin D31 200 IE
Vitamin E480 mg
Vitamin C60 mg
Vitamin K30,12 mg
Vitamin B112 mg
Vitamin B212 mg
Vitamin B62,4 mg
Vitamin B120,12 mg
Calsiumpantotenat6 mg
Niacin12 mg
Folinsyre2,4 mg
Biotin0,12 mg
Jern (sulfat)76 mg
Jod (kalciumjodat)0,15 mg
Kobolt (karbonat)0,36 mg
Kobber (kelat med aminosyrer)24 mg
Kobber (sulfat)18 mg
Mangan (oxid)60 mg
Zink (oxid)120 mg
Selen (selengær)0,24 mg
Selen (natriumselenit)0,24 mg
Beregnet klimaværdi (CO2 ekv.)301 g
Doseringen bør baseres på næringsværdierne i grovfoderet og hestens arbejde, vækst, drægtighed og diegivning.
Fodervejledning for en voksen hest i er ca. 0,2-0,6 kg foder/100 kg hest og 1- 1,5 kg tørstof i hø eller wrap/100 kg hest. Ved lav dose fuldfoder, kan der behøves kompleteres med ekstra mineralfoder.

1 liter KRAFFT SENIOR Sensitive = ca 0,6 kg.


Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode