Ny

Saracen Essential Balancer

5060267401724

Ny vare

Essential Balancer - A cup of magic - en komplet sammensætning af alle de vigtige vitaminer og mineraler din hest eller pony har brug for.

Flere detaljer

385,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Essential Balancer 20 kg

Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer

Et økonomisk tilskudsfoder i pilleform. Velegnet til alle typer heste og ponyer. Tilsættes foderblandinger såfremt hesten / ponyen får mindre end den anbefalede mængde. Essential Balancer bruges ligeledes til nøjsomme heste / ponyer, samt dem der udelukkende lever af grovfoder.

Essential Balancer indeholder kun lidt sukker og stivelse og er derfor særdeles velegnet til nøjsomme heste og ponyer. Den perfekte sammensætning af vitaminer, mineraler og proteiner af høj kvalitet hjælper med at bevare muskler og overlinien samt opretholdelse af et sundt helbred. Tilsætningen af Omega-3-fedtsyrerne er, bla. med til at sikre en sund og skinnende pels.

En blanding af gærkulturer bidrager til et sundt fordøjelsessystem og optimerer fordøjelsen.

Sammensætning
Soyaskrå, Hvedeskaller, Hørfrø, Sukkerroeflager, Melasse, Havreskaller, Calciumfosfat, Vegetabilsk olie, Calciumcarbonat, Vitaminer og mineraler, Natriumklorid, Gær, Tilsat smagsstoffer

Analytiske bestanddele
Olie 4,75%
Protein 25,75%
Fibre 6,5%
Fordøjelig energi 12,15 MJ/kg
Stivelse 6,5%
Vitamin A  65,000 IU/kg
Vitamin D3 10,000 IU/kg
Vitamin E 2000 IU/kg
Sukker 7,0%

Daglig fodermængde: 100gr pr. 100kg kropsvægt

Det er en forudsætning for denne anbefaling, at hesten får grovfoder, som svarer til 1,5% af dens kropsvægt. Det anbefales at der tilføjes ca. 30 - 55g salt til rationen, eller at hesten har fri adgang til en saltsten.

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode