Ny

Saracen Horse & Pony Cooling Mix

5060267400086

Ny vare

Et komplet havrefrit müeslifuldfoder til alle typer heste og ponyer. Specielt velegnet til de lidt vågne og tændte. Indeholder bla. forskellige velsmagende urter, kvalitetsproteiner og naturligt E-vitamin.

Flere detaljer

248,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Horse & Pony Cooling Mix - 20 kg

Fuldfoder til alle typer heste og ponyer. "Non-heating"

Saracen Horse & Pony Cooling Mix er en fuldfoderblanding uden havre. Velegnet til heste og ponyer i let til middel arbejde, som har brug for et "non-heating" foder. Blandingen består af fibre af høj kvalitet og er baserer på lucerne. Den indeholder fire slags urter, herunder hvidløg og mynte.

En super lækker og velsmagende blanding, der sikre din hest eller pony alle de vigtige vitaminer og mineraler. I Horse & Pony Cooling Mix er der optimal balance mellem de fordøjelige fibre og olie, så energien frigives langsomt og vedvarende. Blandingen indeholder bevidst ikke havre. Mikroniseret byg og en lille smule majs bidrager med opløselige kulhydrater, som hesten har brug for under arbejdet.

En undersøgelse om fordøjelse, gennemført af et velanset forskningsinstitut viser, at såfremt du fodre med Saracen Horse & Pony Cooling Mix kontra andet førende britisk Cooling Mix produkt, spare du ca. 20 %, men bibeholder det samme antal kalorier og endda flere proteiner og mineraler.

Sammensætning
Lucernepiller, Bygflager, Havreskaller, Melasse, Majsflager, Ærteflager, Tørrede sukkerroeflager, Vitaminer og mineraler, Sojaolie, Sojaflager, Urter, Tilsat smagsstoffer

Analytiske bestanddele
Olie 4%
Protein 10,5%
Fibre 15,0%
Fordøjelig energi 11,9 MJ/kg
Stivelse 20,5%
Vitamin  A 15,000 IU/kg
Vitamin D  1,380 IU/kg
Vitamin  E 175 IU/kg
Selen 0,25 mg/kg
Kropsvægt Daglig fodermængde
200 - 400 kg 1 - 2 kg
400 - 600 kg 2 - 3,5 kg
> 600 kg 3,5 - 5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø) 1,5% af hestens kropsvægt

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode