Ny

Saracen Re-covery mash

5060267402066

Ny vare

285,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Re-covery mash - 20 kg

Tilskudsfoder til alle typer heste og ponyer

Lav i sukker og stivelse, indeholder elektrolytter og E-vitamin til hydrering og restitution, fyldt med sunde fibre, banansmag, klar på 10 min. m. varmt vand og 20 min. med koldt. Brug den hele året rundt.

Saracen Re-Covery Mash er yderst effektiv at bruge i flere situationer. Den indeholder en blanding af "Super-Fibre", der bidrager til et sund mave/tarmsystem, sikrer et tilskud af "non-heating" kalorier og hjælper med at sørge for, at hesten får en vis mængde fibre, specielt igennem vinterperioden.

Elektrolytter er tilsat for at undgå dehydrering som kan opstå efter træning, under og efter rejser samt ved temperaturskift. Dette er gældende for både sommer og vinter. Der er ligeledes tilsat et højt indhold af E-vitamin for at styrke immunforsvaret samt restitueringen af musklerne. Levende gærceller er med til at opretholde et sundt mave/tarmsystem, hvilket også er optimalt ved et evt. foderskifte.

Saracen Re-Covery Mash er også meget velegnet ved sygdom og restituering samt ved brug af medicin.

Bruges det til konkurrenceheste, kan der gives op til 3 kg pr. dag som et supplement af elektrolytter til det, der ellers gives efter intensiv træning.

Saracen - Recovery Mash er ved brug af varmt vand klar på 5 - 10 min. Efter trække tiden, kan der tilføres ekstra vand alt efter hestens behov samt årsag til brug. Skal bruges med det samme/ må ikke bruges tørt.

Sammensætning
Havreskaller, Lucernepiller, Tørrede sukkerroeflager, Sojaskaller, Bygflager, Melasse, Hørfrøolie, Sojaolie, Gær, E -vitamin, Natriumklorid, Sojaskrå, Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie 6%
Protein 9,5%
Fibre 19%
Fordøjelig energi 11,5 MJ/kg
Stivelse 10%
Sukker 6%
Vitamin E 500IU
Salt 1,3%
Natrium 0,45%
Kalk 0,98%
Kalium 1,3%
Magnesium 0,14%

Ved brug til konkurrenceheste kan Saracen Re-overy Mash gives med op til 3 kg pr. dag som et supplement af electrolytter til det, der ellers gives efter intensiv træning

Saracen - Recovery Mash er ved brug af varmt vand klar på 5 - 10 min. Efter trækketiden kan der tilføres ekstra vand alt efter hestens behov. Ved brug af koldt vand er trækketiden 20 min.

Skal bruges med det samme/ Må ikke bruges tørt./ Blandes i forholdet 1 del Mash/ 2 dele vand.

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode