Saracen Re-Leve-Cubes

5060267402103

Ny vare

Baseret på videnskab. Bygget på succes. Komplet fuldfoder til præstationsheste. Indeholder ikke hele korn. Er lav i sukker og stivelse og fyldt med sunde fibre til stabilisering af mave/tarmsystemet. Virker mavesyre regulerende.

Flere detaljer

252,00 DKKinkl. moms

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Re-Leve-Cubes - 20 kg

Fuldfoder i pilleform til præstationsheste og ponyer

Re-Leve-Cubes, seneste succes fra Saracen Horse Feeds. Her er Re-Leve i en pilleform. Et komplet fuldfoder, der indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. En alsidig blanding med et lavt indhold af sukker og stivelse og specielt sammensat til at imødekomme alle behov hos den moderne præstationshest. Indeholder bla. Super Fibre og olie som alternative energikilder, hvilket er særdeles velegnet til nervøse og tændte heste samt heste, der har brug for regulering af mavesyre og dermed opretholdelse af et sundt mave/tarmsystem.

Re-Leve-Cubes er en nøje sammensat blanding med mere end 2 års intensiv forskning bag sig. Den indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler, antioxidanter, herunder naturligt E- vitamin samt levende gærceller for et optimalt mave/tarmsystem. Solbærsmag er tilsat, så blandingen stadig vækker interesse for selv de mest kræsne heste og ponyer. Smagen er indkapslet og frigives, når hesten tygger på foderet. Den indkapslede smag har en større effekt end tilsatte essenser og olier, der ofte bruges i traditionelle fodersammensætninger, hvor de ofte mister både smag og aroma hurtigt.

Kentucky Equine Research står bag sammensætning af kelaterede mineraler, der lettere absorberes end traditionelle uorganiske mineraler. Mineralerne supplere immunsystemet, der hos præstationsheste ofte er under pres.
Re-Leve-Cubes er resultatet af omfattende og intensiv forskningssamarbejde udført af Dr. Stephanie Valberg ved University of Minnesota og Kentucky Equine Research. Den er sammensat til præstationsheste, der har behov for at kunne opretholde et vis energiniveau, ydeevne  samt opretholdelse af en sund og veltrænet krop. Der er brugt alternative energikilder frem for korn, hvilket giver mere stabil og styrbar energi.
Såfremt der ønskes yderligere proteiner og energi, anbefaler Saracen Horse Feeds, at du giver et tilskud af Equi-Jewel sammen med den daglige ration af Re-Leve-Cubes.

Sammensætning
Sojaskaller,  Havreskaller, Hvedeskaller, Sojaolie, Tørrede sukkeroeflager, Mel af solsikkefrø, Melasse, Sojaolie, Hørfrømel,  Vegetabilsk olie, Natriumklorid, Kalciumkarbonat, Sojabønnemel, Dikalciumfosfat, Vitaminer og mineraler, Magnesiumoxid, Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie9%
Protein13%
Fibre17%
Fordøjelig energi12,7 MJ/kg
Lysin0,63%
Aske7,5%
Methonin0,18%
Stivelse9%
Vitamin A12,000 IU/kg
Vitamin D12,000 IU/kg
Vitamin E 300IU/kg
Selen0,52 mg/kg
Sukker 4,5%
KropsvægtDaglig fodermængde
200 - 400 kg1 - 2 kg
400 - 600 kg2 - 3,5 kg
> 600 kg3,5 - 5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø)1,5% af hestens kropsvægt

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode