Ny

Saracen Releve Cubes

5060267402103

Ny vare

Baseret på videnskab. Bygget på succes. Komplet fuldfoder til præstationsheste. Indeholder ikke hele korn. Er lav i sukker og stivelse og fyldt med sunde fibre til stabilisering af mave/tarmsystemet. Virker mavesyre regulerende.

Flere detaljer

284,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Releve Cubes - 20 kg

Fuldfoder i pilleform til præstationsheste og ponyer

Releve Cubes, seneste succes fra Saracen Horse Feeds. Her er Releve i en pilleform. Et komplet fuldfoder, der indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. En alsidig blanding med et lavt indhold af sukker og stivelse og specielt sammensat til at imødekomme alle behov hos den moderne præstationshest. Indeholder bla. Super Fibre og olie som alternative energikilder, hvilket er særdeles velegnet til nervøse og tændte heste samt heste, der har brug for regulering af mavesyre og dermed opretholdelse af et sundt mave/tarmsystem.

Releve Cubes er en nøje sammensat blanding med mere end 2 års intensiv forskning bag sig. Den indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler, antioxidanter, herunder naturligt E- vitamin samt levende gærceller for et optimalt mave/tarmsystem. Solbærsmag er tilsat, så blandingen stadig vækker interesse for selv de mest kræsne heste og ponyer. Smagen er indkapslet og frigives, når hesten tygger på foderet. Den indkapslede smag har en større effekt end tilsatte essenser og olier, der ofte bruges i traditionelle fodersammensætninger, hvor de ofte mister både smag og aroma hurtigt.

Kentucky Equine Research står bag sammensætning af kelaterede mineraler, der lettere absorberes end traditionelle uorganiske mineraler. Mineralerne supplere immunsystemet, der hos præstationsheste ofte er under pres.
Releve Cubes er resultatet af omfattende og intensiv forskningssamarbejde udført af Dr. Stephanie Valberg ved University of Minnesota og Kentucky Equine Research. Den er sammensat til præstationsheste, der har behov for at kunne opretholde et vis energiniveau, ydeevne  samt opretholdelse af en sund og veltrænet krop. Der er brugt alternative energikilder frem for korn, hvilket giver mere stabil og styrbar energi.
Såfremt der ønskes yderligere proteiner og energi, anbefaler Saracen Horse Feeds, at du giver et tilskud af Equi-Jewel sammen med den daglige ration af Releve Cubes.

Sammensætning
Sojaskaller,  Havreskaller, Hvedeskaller, Sojaolie, Tørrede sukkeroeflager, Mel af solsikkefrø, Melasse, Sojaolie, Hørfrømel,  Vegetabilsk olie, Natriumklorid, Kalciumkarbonat, Sojabønnemel, Dikalciumfosfat, Vitaminer og mineraler, Magnesiumoxid, Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie 9%
Protein 13%
Fibre 17%
Fordøjelig energi 12,7 MJ/kg
Lysin 0,63%
Aske 7,5%
Methonin 0,18%
Stivelse 9%
Vitamin A 12,000 IU/kg
Vitamin D 12,000 IU/kg
Vitamin E  300IU/kg
Selen 0,52 mg/kg
Sukker  4,5%
Kropsvægt Daglig fodermængde
200 - 400 kg 1 - 2 kg
400 - 600 kg 2 - 3,5 kg
> 600 kg 3,5 - 5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø) 1,5% af hestens kropsvægt

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode