Saracen Shape Up

5060267400024

Ny vare

En perfekt komplet sammensætning af kaloriefattigt fuldfoder til nøjsomme heste og ponyer.

Flere detaljer

350,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Shape Up - 20 kg

Fuldfoder til alle typer heste og ponyer - Lav kalorie

SHAPE-UP™ er en foderblanding med kun lidt stivelse og mange fiber. Shape Up sikrer en afbalanceret ernæring, selvom rationen er lille. Den kan bruges som en kaloriekontrolleret ration . Shape Up sørger for de nødvendige mikronæringsstoffer uden for meget sukker, for mange kalorier eller for meget stivelse.

SHAPE-UP™ er resultatet af næsten to års forskning og udvikling inden for ernæring til heste og ponyer, som kun tåler få kalorier og lidt stivelse. Foderet er baseret på Saracen Horse Feeds' "Super Fibre"-teknologi, hvilket betyder, at energien frigives langsomt fra fiberkilder, som producerer den mindst mulige glykæmiske reaktion efter fodringen. Det høje indhold af fiber i SHAPE-UP™ bidrager til at opretholde et sundt fordøjelsessystem.

SHAPE-UP™ bør fodres i den anbefalede fodermængde sammen med et passende grovfoder. Brug det dertil fremstillede målebæger for korrekt mængde. Hvis din hest ellers er sund og rask, bør den trænes fornuftigt og regelmæssigt.

Det er dokumenteret, at uhensigtsmæssig ernæring og for lidt bevægelse kan give uønskede problematikker og sygdomsforløb.

Indeholder kanel som smagsforstærker samt bidrag til antioxidanterne.

Sammensætning
Havreskaller, Tørrede sukkerroeflager, Sojaskaller, Melasse, Sojaflager, Ærteflager, Sojaolie, Hørfrø, Calciumfosfat, Vitaminer og mineraler. Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie 6,5%
Protein10%
Fibre17,5%
Fordøjelig energi11,5 MJ/kg
Stivelse7,5%
Vitamin A33,500 IU/kg
Vitamin D35,750 IU/kg
Vitamin  E820 IU/kg
Selen0,25 mg/kg
Sukker6,5%

Nedenstående anbefalinger er kun vejledende. Mængden varierer alt efter, hvilket grovfoder der benyttes, kvaliteten heraf, hvor længe hesten græsser, træningsniveau m.m.
Med nedenstående anbefalinger forudsættes det, at hesten eller ponyen får en mængde grovfoder, der svarer til 1,5% af dens kropsvægt, og at den trænes med lette øvelser (f.eks. 3-4 timers let dressur eller hobbyridning om ugen).

Daglig ration: 200 gram pr. 100 kg hest.

Det anbefales, at der tilføjes ca. 30 - 55g salt til rationen eller, at hesten har fri adgang til en saltsten.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode