Saracen Show Improver Cubes

5060267400345

Ny vare

Komplet fuldfoder i pilleform. Velegnet til heste, der har behov for hjælp til at opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinier. Indeholder gode fibre og olie. Indeholder ikke havre og byg.

Flere detaljer

205,00 DKKinkl. moms

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Show Improver Cubes - 20 kg

Fuldfoder i pilleform til opbygning af huld, muskler og overlinier

Show Improver Cubes indeholder EQUI-JEWEL®, et risklidsprotein, som meget effektivt forbedrer hestens musler og overlinier. EQUI-JEWEL® er sammensat af Kentucky Equine Research (KER), og Saracen Horse Feeds har, som det eneste britiske medlem af KER, tilladelse til at bruge dette i vores sammensætninger. Brugen af EQUI-JEWEL® øger opbygningsfoderets kalorietæthed og er en effektiv kilde til essentielle fedtsyrer. Fedtsyrer fremmer en sund hud og en skinnende pels og findes bl.a. i sojaolie.

Show Improver Cubes indeholder hverken byg eller havre.

Blandingen er tilsat " Super Fibre", som sikre, at fodret er kalorietæt. Show Improver Cubes indeholder mindre stivelse, end der findes i lignende typer af opbygningsfoder.

Her får du et helt unikt opbygningsfoder til forbedring af huld, muskler og overlinier, samtidigt med et styrbart temperament. Træn din hest på passende vis, således at du får det maksimale udbytte af foderet.

Det velsmagende foder kan med succes anvendes til kræsne heste og ponyer.

Sammensætning
Hvedeskaller, Hvede, Sojaskaller, Melasse, Sojaskrå, Havreskaller, Ekstruderet risklid (EQUI-JEWEL®) m. Calciumcarbonat, Sojaolie, Sukkerroeflager, Hørfrøkager, Lucernepiller, Calcium fosfat, Calciumcarbonat, Natriumklorid, Vitaminer og mineraler, Gær.

Analytiske bestanddele
Olie 6%
Protein 13,5%
Fibre 13%
Fordøjelig energi 13,0 MJ/kg
Stivelse 21%
Vitamin A 11,500 IU/kg
Vitamin D  1,150 IU/kg
Vitamin E  140IU/kg
Selen  0,5mg/kg
Kropsvægt Daglig fodermængde
200 - 400 kg 1 - 2 kg
400 - 600 kg 2 - 3,5 kg
> 600 kg 3,5 - 5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø) 1,5% af hestens kropsvægt

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode