Ny

Saracen Show Improver Mix

5060267400345

Ny vare

Et komplet fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler. Giver både energi og bidrager til at opbygge og opretholde huld, muskler og overlinier samt skinnende pels. Kombiner med korrekt og varierende træning. Ikke tilsat havre.

Flere detaljer

229,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Show Improver Mix 20 kg

Fuldfoder til opbygning af huld, muskler og overlinier 

Saracen Show Improver Mix er et opbygningsfoder, uden havre. Bidrager til en nem og kontrolleret vægtforøgelse. Indeholder EQUI-JEWEL® samt ”Super Fibre” i form af lucerne og sojaskaller. Blandingen af fedtsyrer fra sojaolie og EQUI-JEWEL® bidrager til en sund hud og en skinnende pels.

Show Improver Mix indeholder proteiner af høj kvalitet. Disse bidrager til fornyelsen af celler, samt regenereringen af væv og muskler. Show Improver Mix giver optimal udvikling af musklerne, såfremt det kombineres med en passende og varieret træning. Den indeholder ligeledes sojaolie, der udover at frigive energien langsomt også giver en smuk og skinnende pels.

EQUI-JEWEL® øger foderets kalorietæthed og er derfor perfekt at bruge til tynde heste, der ellers har brug for en stor fodermængde. Desuden mindsker det sandsynligheden for et ukontrolleret temperament, da det ikke indeholder så meget korn.

Sammensætning
Lucernepiller, Bygflager, Sojaskaller, Ekstruderet byg, Majsflager, Melasse, Ærteflager, Sojaflager, Risklid med calciumcarbonat (EQUI-JEWEL®), Sojaolie, Sojaskrå, Tørrede sukkerroeflager, Vitaminer og mineraler, Gær, Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie 7,5%
Protein 12,5%
Fibre 13%
Fordøjelig energi 13 MJ/kg
Stivelse 23%
Vitamin A 21,000 IU/kg
Vitamin D 3,450 IU/kg
Vitamin E 285 IU/kg
Selen 0,50 mg/kgKropsvægt Daglig fodermængde
200 - 400 kg 1 - 2 kg
400 - 600 kg 2 - 3,5 kg
> 600 kg 3,5 - 5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø) 1,5% af hestens kropsvægt

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode