Ny

Saracen Veteran Mix

5060267400529

Ny vare

Specialfoder der imødekommer de ernæringsmæssige behov hos den ældre hest. Kvalitetsproteiner, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Er tilsat en blødere piller, så det er nemmere at tygge. Kan også opblødes til en Mash. Havrefri.

Flere detaljer

230,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Veteran Mix - 20 kg

Fuldfoder til den ældre hest eller pony - 16+

Saracen Veteran Mix er en meget letfordøjelig blanding af høj kvalitet, som er beregnet til at opfylde især ældre hestes behov. Saracen Veteran Mix var det første fuldfoder, som blev produceret for at imødekomme ældre heste.

Den nuværende sammensætning af Veteran Mix lægger større vægt på brugen af Saracens “Super Fibre”. ”Super Fibre” kilderne har omtrent det samme indhold af let tilgængelige kalorier som fx. korn, og derfor kan både andelen af korn og mængden af stivelse mindskes. Dette er med til at opretholde et sundt mave/tarmsystem.

Det høje indhold af planteolie samt Super Fibre er med til at sikrer, at foderet optages langsomt og dermed frigiver stabil energi, i modsætning til produkter baseret på korn.

Veteran Mix indeholder essentielle antioxidanter som f.eks. E- vitamin. Antioxidanterne indfanger de frie radikale og hjælper derved hesten med at opretholde sin normale muskelfunktion og samtidigt afkorte sin restitutionstid.

Det høje indhold af antioxidanter i Saracen Veteran Mix garanterer, at de ældre heste nyder godt af de mange fordele som antioxidanterne har. De understøtter og beskytter bla. det normale stofskifte og immunforsvaret, så den ældre hest kan opretholde en sund og aktiv livsstil.

Den nye og forbedrede udgave af Saracen Veteran Mix indeholder flere gode proteiner, som de ældre heste har brug for. Desuden indeholder den også flere vitaminer, mineraler og mere fosfor. Saracen Veteran Mix er med sit indhold af bla. fire forskellige slags urter, lige så velsmagende og nærende som det altid har været.

Sammensætning
Lucernepiller, Bygflager, Sojaskaller, Sojaflager, Havreskaller, Melasse, Ærteflager, Majsflager, Vitaminer og mineraler, Sojaolie, Tørrede sukkerroeflager, Urter, Sojaskrå, Calcium fosfat, Gær, Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie 7%
Protein 14%
Fibre 14%
Fordøjelig energi 12,6 MJ/kg
Stivelse 16,5%
Vitamin A 21,000 IU/kg
Vitamin D3 3,450 IU/kg
Vitamin E 460IU/kg
Selen  0,5 mg/kg

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode