St. Hippolyt NutriStar 20 kg

4042215100430

Ny vare

Præcision, udholdenhed og sindighed


Allerede ved fødslen imponerer westernheste med en kompakt kropsbygning og køligt hoved. Disse heste er som regel nemme at holde i huld, og de har derfor behov for et specifikt ernæringskoncept.

Flere detaljer

255,00 DKK

Incl. moms
På Lager

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt NutriStar

ERNÆRINGSKONCEPT TIL
westernheste og muskelopbygning

Denne fiberholdige, kulhydratfattige müsli er med specielle næringssammensætning særlig velegnet til westernracerne. Proteinet er af særdeles høj kvalitet, men moderat i mængden. NutriStar er desuden særdeles anvendelig til unge heste under optræning samt til muskelfattige heste af alle racer.
- førsteklasses protein til understøttelse af muskelbygningen
- højt indhold af fibre og kornkim
- med urter, havalger, koldpressede olier og olieholdige frø
- lavt indhold af korn

TIL SÆRLIGE TYPER
Westernheste som quarter, appaloosa, pinto og andre heste, der oprindelig blev fremavlet til at arbejde med kvæg, er genetisk udstyret med en stor muskelmasse, der udgør en større andel af den samlede kropsvægt. De er samtidig ofte mere nøjsomme end andre racer, og et specialfoder til disse heste må derfor på den ene side tilføre en begrænset mængde energi, men på den anden side samtidig sørge for dækning af særlige muskelrelevante næringsstoffer. Hvis fodringen ikke giver passende dækning for disse særlige behov, kommer knogler, sener, ledbånd og led til at konkurrere om næringsstofferne. På den måde kan der opstå en mangelsituation, der fører til tidlige tegn på slid. Men også blandt de andre hesteracer kan der findes individer, der har behov for en fodring med moderat kulhydratindhold og højt kvalitet af proteinet. En gennemtænkt fodring er samtidig helt nødvendig for at bevare et stabilt temperament, en afbalanceret hest og en korrekt fordøjelse.

MUSKELRELEVANTE INDHOLDSSTOFFER
NutriStar tilfører proteiner af højeste kvalitet, mens det samlede proteinindhold er moderat. Energitilførselen er baseret på højeste kvalitet af pektinholdige råvarer, oliefrø og olier. Det lave kulhydratindhold er først og fremmest gavnligt for muskulaturen, der desuden understøttes af en særlig mineralisering. Forskellige antioxidanter som vitamin E og OPCer beskytter muskelcellerne mod angreb af de frie radiklaer. Alt sammen vigtigt for at sikre en gnidningsfri energiproduktion.

Bygflager, snittet lucerne, snittet varmlufttørret alpehø, æblekvas, majsflager, æblesirup, hvedeklid, majskim, roetop, roefibre, vindrueskind, havreskalklid, oliefrøblanding (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) formalet 3 %, fuldkornshavreflager 2,8 %, krydderurter (pebermynte, koriander, salvie, løvstikke, oregano, merian) 1,8 %, blanding af koldpressede olier (hørfrø-/solsikke-/majskimolie) 1,4 %, bygkim, vindruekerneekstrakt, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, havalgemel, hvedekim, ølgær, hvidløg

INDHOLDSSTOFFER
 Råprotein 10,0 %    Stivelse 17,7 %  
 Råfibre 12,0 %    Sukker 9,2 %  
 Råfedt 5,0 %    Kalcium 0,8 %  
 Råaske 8,5 %    Fosfor 0,3 %  
 Magnesium 0,2 %  
 Ford. råprotein 86 g/kg    Natrium 0,3 %  
 Ford. energi 11,5 MJ/kg    Lysin 0,5 %  
 Oms. energi 10,5 MJ/kg    Methionin 0,2 %  

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin A 13.000 IE    Vitamin B12 30 mcg  
 Vitamin D3 1.400 IE    Biotin 320 mcg  
 Vitamin E 130 mg    Niacin 65 mg  
 Vitamin B1 10 mg    Folinsyre 5 mg  
 Vitamin B2 10 mg    Pantothensyre 22 mg  
 Vitamin B6 7 mg    Cholinchlorid 850 mg  

SPORSTOFFER PR. KG
 Jern 250 mg    Jod 1,2 mg  
 Zink 220 mg    Coba 1,4 mg  
 Mangan 180 mg    Selenlt 0,6 mg  
 Kobber 45 mg  


Ca. 300-600 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med godt grovfoder/græsning fordelt på flere måltider. Ved lavere tildeling eller forsyningsunderskud anbefales desuden supplement med MicroVital. Et højere energibehov kan dækkes med et lille tilskud af kraftfoder.

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren