St. Hippolyt Relief Mash

4042215007708

Ny vare

315,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt Relief Mash - 7,5 kg

  • renser ud i tarmen
  • beskytter slimhinden i tarmen
  • understøtter og stimulerer tarmaktivitet

Effektiv udnyttelse af næringsstofferne
Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke tarmsystemet. Relief Mash er enkel og hurtig at tilberede, og velgørende urter som koriander, fennikel og anis understøtter fordøjelsen og sørger for høj smagelighed.

Hvad bevirker indholdsstofferne?
Ballaststoffer som klid, pektiner og loppefrøskaller har en høj vandbindingsevne. Ved op­blanding af Relief Mash i vand igangsættes dannelsen af slimstofferne. Derved øges volumen på tarmindholdet, og tarmens aktivitet og bevægelse bliver stimuleret, hvorved udskillelsen af skadelige stoffer lettes. Derudover virker slimstofferne beskyttende på tarmslimhinden.

Når hesten slikker på jorden eller spiser rødder, indtager den regelmæssigt små mængder jord og sand, der kan aflejres og ophobes i tarmsystemet. Den naturlige tarmaktivitet og tarmbevægelse kan derved blive voldsomt hæmmet, hvilket kan være en medvirkende årsag til ubalance og uregelmæssigheder i hestens fordøjelse.

Beskytte og renholde
Relief Mash indeholder loppefrøskaller, der giver en mekanisk rensning af tarmen, løsner sandophobninger og letter udskillelsen. De gyldne hørfrø har gennemgået en skånsom forbehandling i form af en let ”crackning” af skallen, således at hørfrøene er gjort tilgængelige for enzymerne i tarmsystemet. Hørfrøenes skaller beskytter således stadig frøene mod oxidation. De gyldne hørfrø har et højt indhold af Ω-3 fedtsyrer, vitamin E og slimstoffer og kan anvendes uden kogning.

Prebiotika som fx ølgær virker stimulerende, regenererende og aktiverende på tarmfloraen. Dette er en forudsætning for en stabil fordøjelse, der sikrer optagelsen af nærings­stoffer fra foderet.

Den angivne vandmængde bør overholdes, således at råvarernes effekt og funktion i tarmen udnyttes optimalt. Relief Mash anvendes som en kur eller som dagligt tilskud i perioder med øget behov.

Sammensætning
Loppefrø, hørfrø, snittet varmlufttørret alpehø, hvedeklid, bygflager, roefibre, roetop, æblekvas, ølgær, urter (koriander, kamille, bukkehornskløverfrø, fennikel, marietidsel, kanel), majsflager, æblesirup, fuldkornshavreflager, majskim, vindrueskaller, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim), fermenterede gulerødder, salt, havalgekalk, æbleeddike
DEKLARATION
Råprotein 10,0 % Kalcium 0,50 %
Råfedt 7,5 % Fosfor 0,40 %
Råfibre 10,0 % Magnesium 0,15 %
Råaske 6,0 % Natrium 0,35 %
Stivelse 12,0 %
Sukker  8,0 %
ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
Vitamin D3  735 IE Biotin 130 mcg
Vitamin E 100 mg Ca-D-Pantothenat 14 mg
Vitamin B1 6 mg  Cholinchlorid 640 mg
Vitamin B2 5 mg Niacin 50 mg
Vitamin B6 4 mg Folinsyre 2,5 mg
Vitamin B12  15 mcg
SPORSTOFFER (ORGANISKE) PR. KG
Jern 65 mg Kobber 13,00 mg
Zink 67 mg Selen 0,25 mg
Mangan 60 mg
TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER
Kiselgur
Fodringsanvisning
Som udrensningskur: 100-200 g pr. 100 kg hest dagligt. Til dagligt vedligehold efter behov: 50-100 g pr. 100 kg hest dagligt. Relief Mash skal opblødes i lunkent eller koldt vand i forholdet 1:2.
Sørg altid for adgang til frisk drikkevand!

Til understøttelse af hestens evne til selv at rense ud i tarmene

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren