Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


 "TIP! Hvis du f.eks. bestiller 2 varer med vægt >30 kg, kan det være billigere i fragt hvis du bestiller 2 særskilte ordrer"

Tørvestrøelse 35 kg Forstør

Tørvestrøelse

Tørvestrøelse binder ammoniaklugt, hvilket giver et bedre staldklima uden støv og lugtgener.

Leveres også på 1 palle med 18 pakker

Flere detaljer

Kr. 99,00

Produkt beskrivelse

Tørvestrøelse - 35 kg

Tørv har en stor sugeevne, næsten 10 gange sin egen vægt. Den lave PH-værdi er skånsom mod hestens hove og mindsker derved risikoen sur stråle og mug.

Tørven binder ammoniaklugt, hvilket giver et bedre staldklima uden støv og lugtgener. Hesten står tørt og godt på en fast og fjedrende madras.

Tørv har en stor sugeevne, næsten 10 gange sin egen vægt. Den lave PH-værdi er skånsom mod hestens hove og mindsker derved risikoen sur stråle og mug. Tørven binder ammoniaklugt, hvilket giver et bedre staldklima uden støv og lugtgener. Hesten står tørt og godt på en fast og fjedrende madras.

Tørvestrøelse er en økonomisk løsning til mange stalde, madressen der dannes kan ligge længe og man behøver kun at tømme i bund ca. en gang om året. Til daglig tages klatter og ønsker man en lysere boks kan man strø ovenpå med spåner, madressen der dannes kan ligge længe og man behøver kun at tømme i bund ca. en gang om året. Til daglig tages klatter og ønsker man en lysere boks kan man strø ovenpå med spåner

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > Tørvestrøelse