Dette websted bruger 1. og 3. parts cookies for at give den bedste funktionalitet og brugsoplevelse, samt til trafikmåling og brugsmåling. Vi bruger ikke 3. parts cookies til markedsføring og annoncering, og vi videregiver eller sælger ikke oplysninger

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


HorseLux Plus

Bland valgfrit 36 sække på en palle.

Se mere om rabatten

Flere detaljer

139,00 DKK

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
36 131,60 DKK Min. 266,40 DKK

Produkt beskrivelse

Horselux Plus - 15 kg

Horselux Plus er et struktur og olieholdigt tilskudsfoder.

Det kan anvendes i de fleste hestehold, som et fuldt dækkende vitamin- og mineralholdigt foder.
Det kan anvendes både til heste til vedligehold og til højtydende konkurrenceheste.
Horselux Plus kan anvendes som det er, eller suppleres med havre, hvis hesten har behov for ekstra energi.
I Horselux Plus er anvendt råvarer af bedste kvalitet, og vitamin- mineralblandingen er organisk bundet. Det sikrer for nogle mineralers vedkommende en optagelighed, der ligger op til ca. 70% højere, end optageligheden af uorganiske mineraler.

Husk altid at tildele godt grovfoder til din hest, samt at hesten skal have fri adgang til frisk drikkevand!
Vi anbefaler 1,2 kg hø eller 1,7 kg wrap pr. 100 kg hest

Ingredienser

Lucerne hø:
Lucerne hø giver foderet en god struktur. Lucerne giver mere tyggetid, hvilket medvirker til en øget spytproduktion, som sammen med lucernefibrene nedsætter risikoen for mavesår.

Beriderens kornmix:

Beriderens kornmix er en pille bestående af varmebehandlet byg, - hvede og toasted sojaskrå. Giver energi og protein. Varmebehandlingen sikrer maksimal udnyttelse af foderet og minimerer belastning af tarmsystemet.

Majsflager:
Majsflagerne er varmebehandlet, således at hesten kan udnytte mest muligt af den energi, som majs bidrager med, uden at belaste systemet. I forhold til hele majskerner, kan hesten udnytte energien/stivelsen i majsflager op til 70% bedre! Majsflager er et meget energiholdigt fodermiddel.

Epona olie:

Epona olien har et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer, lechitin, biocholin og inositol. De gode fedtsyrer virker betændelseshæmmende/forbedrer elasticiteten i alle kroppens celler. De har således en positiv indflydelse på bl.a. led, hud og pels, ligesom biocholin og inositol også indgår som vigtige byggesten i dannelsen af biotin, og derfor også medvirker til en god hovkvalitet. Fedtsyrerne indgår ligeledes i en række hormonelle processer, og kan således også medvirke til øget fertilitet. Lechitin virker emulgerende/spaltende og sikrer at foderet bliver længere tid i hestens fordøjelsessystem, hvilket giver en bedre foderudnyttelse. Endvidere sikrer olien også en bedre udholdenhed, og mindre mælkesyre i musklerne efter træning.

Vitamin- og mineralblanding:

Vitamin- og mineralforblandingen er coated og indeholder organisk bundne spormineraler. Dette giver en meget høj optagelighed og desuden også en god holdbarhed i foderet. Mineralblandingen indeholder desuden også knust bukkehornsfrø og hvidløgsgranulat, for at stimulere appetit, fordøjelse og immunforsvar.

Grøntpiller:

Grøntpiller bidrager med mange fibre, hvilket giver god tyggetid og øget mæthedsfornemmelse. Indeholder desuden også vigtige aminosyrer.

Melasse:

Melassen er anvendt, for at sikre at mineralerne ikke afblander i det strukturholdige foder. Giver desuden en god smag.

Bland 36 sække foder på en palle.

Du kan frit vælge mellem alle Horselux fodervarianter. Horselux palletillæg er indregnet i prisen

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > > HorseLux Plus

Anmeldelser (0)