Dette websted bruger 1. og 3. parts cookies for at give den bedste funktionalitet og brugsoplevelse, samt til trafikmåling og brugsmåling. Vi bruger ikke 3. parts cookies til markedsføring og annoncering, og vi videregiver eller sælger ikke oplysninger

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


HorseLux Sport

Bland valgfrit 36 sække på en palle.

Se mere om rabatten

Flere detaljer

109,00 DKK

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
36 101,60 DKK Min. 266,40 DKK

Produkt beskrivelse

Horselux Sport -15 kg

Horselux Sport er et godt krybbefoder der kan anvendes i de fleste hestehold,

men som er rettet mod heste der skal præstere, heste der ikke kan tåle almindelig havre, eller heste der har behov for lidt ekstra energi.
Foderet indeholder ikke vitaminer og mineraler- det skal tildeles separat.
Fordelen ved at fodre med Horselux Sport er at det giver god energi og øget udholdenhed, uden at ”hidse” hesten. Alle stævneryttere ved, at det er alfa og omega, at hesten har nok energi, men at den ikke må ”se spøgelser” eller brænde al energi af med det samme. Kombinationen af sort havre, kornmix, lucerne, majsflager og Epona-olie sikrer en kontrolleret, stabil energi.
Vi har mange tilfredse og ambitiøse spring-, dressur-, distanceryttere, som anvender dette foder til deres højtydende stævneheste.

Husk altid at tildele godt grovfoder til din hest, samt at hesten skal have fri adgang til frisk drikkevand!
Vi anbefaler 1,2 kg hø eller 1,7 kg wrap pr. 100 kg hest

Ingredienser

Sort havre:
Sort havre bidrager med energi/foderenheder. Sort havre har sammenlignet med alm. Havre en bedre fedtsyresammensætning og en anden aminosyreprofil. Derfor tåler nogle heste bedre denne type havre, frem for alm. havre.

Beriderens kornmix:
Beriderens kornmix er en pille bestående af varmebehandlet byg, - hvede og toasted sojaskrå. Varmebehandlingen sikrer maksimal udnyttelse af foderet og minimerer belastning af tarmsystemet.

Lucerne hø:
Lucerne hø giver foderet en god struktur. Lucerne giver også mere tyggetid, hvilket medvirker til en øget spytproduktion, som sammen med lucernefibrene nedsætter risikoen for mavesår.

Majsflager:
Majsflagerne er varmebehandlet, således at hesten kan udnytte mest muligt af den energi, som majs bidrager med, uden at belaste systemet. I forhold til hele majskerner, kan hesten udnytte energien/stivelsen i majsflager op til 70% bedre! Majsflager er et meget energiholdigt fodermiddel.

Epona olie:
Epona olien har et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer, lechitin, biocholin og inositol. De gode fedtsyrer virker betændelseshæmmende/forbedrer elasticiteten i alle kroppens celler. De har således en positiv indflydelse på bl.a. led, hud og pels, ligesom biocholin og inositol også indgår som vigtige byggesten i dannelsen af biotin, og derfor også medvirker til en god hovkvalitet. Fedtsyrerne indgår ligeledes i en række hormonelle processer, og kan således også medvirke til øget fertilitet.
Lechitin virker emulgerende/spaltende og sikrer at foderet bliver længere tid i hestens fordøjelsessystem, hvilket giver en bedre foderudnyttelse.
Endvidere sikrer olien også en bedre udholdenhed, og mindre mælkesyre i musklerne efter træning.

Bland 36 sække foder på en palle.

Du kan frit vælge mellem alle Horselux fodervarianter. Horselux palletillæg er indregnet i prisen

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > > HorseLux Sport

Anmeldelser (0)