Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


"TIP! Hvis du f.eks. bestiller 2 varer kan det være billigere i fragt hvis du bestiller 2 særskilte ordrer"

Krafft Groov Protein

Mængde rabat på
10 sække, 1 palle og 2 paller

Flere detaljer

Kr. 169,00

Kr. 169,00 pr. sæk

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
10 Kr. 159,00 Min. Kr. 100,00

Produkt beskrivelse

Krafft Groov Protein hestefoder - erstatter Groov 125

Suppleringsfoder som sikrer indtaget af kvalitetsprotein og fibrer hos alle heste. højt indehold af protein. Anbefales som erstatning for tidligere GROOV 125.

Giv altid grovfoder før fuldfoder, og del gerne fuldfoderet ud på flere fodringer pr. dag.

  • Højt proteinindhold
  • Let fordøjeligt med høj andel af vigtige aminosyrer
  • Genbrugs papirsæk på 20 kg
  • Tænk på mineraltilførsel ved lav dosis
  • Klimamærke
  • Piller 8 mm

Råvare indhold

Havreklid
Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Havreklid
Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Havre (sorter med højt fedrindhold)
Havre (sorter med højt fedtindhold) er den bedste kornsort til heste, da den er meget velsmagende og har en god energiblanding fra både fedt, stivelse og plantefibre, en god proteinkvalitet og en kerne som hesten let kan tygge i stykker. Der findes havresorter med forskellige skalfarver, hvid (egentlig hvidgul), gul og sort. Dette har ingen sammenhæng med næringsindholdet, men har alene med sorten at gøre. I Sverige dyrkes der mest hvid havre. Der kan være stor variation i fedtindholdet, i de forskellige havresorter, i visse havresorter er det dobbelt så højt.

Presset roepulp
Presset roepulp er et fiberrigt produkt fra sukkerindustrien med lavt indhold af sukker uden tilsat melasse. Den har højt indhold af let nedbrydelige fibre, fremfor alt pektin. Den indeholder ikke stivelse, så den bidrager til højt indhold af energi, samtidig som den er gavnlig for en velafbalanceret stortarmsflora. Indeholder relativt meget af det essentielle aminosyre lysin.

Lucerne
Lucerne er en bælgplante som kendetegnes af et højt proteinindhold, god proteinkvalitet og et højt indhold af plantefiber. Det er en tørkeresistent plante som giver op til tre afgrøder. Kaldes også alfa-alfa. Indgår som råvare i fabriks fremstillet foder og kan også købes som råvare i form af LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets og LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw og LUCERNE Pellets indgår melasse, mens LUCERNE Pure Pellets er helt uden tilsat melasse.

Hvede
Hvede har et højt energiindhold og et højt proteinindhold, men til unge heste er proteinkvaliteten ikke så god. Det klistrer lidt, en egenskab vi udnytter til at holde pillerne sammen med (sammen med melasse).

Roemelasse
Roemelasse er et energirigt biprodukt fra sukkerindustrien. Er meget velsmagende og binder foderpillerne naturligt sammen.

Grønmel
Græs indeholder, ligesom lucerne, meget protein af god kvalitet og mange plantefibre. Anvendes sammen med lucerne og er meget velsmagende. Græs slås 3-4 gange pr. sæson afhængigt af vejrforhold, for at opnå den optimale kvalitet.

Havre
Havre er den bedste kornsort til heste, da den er meget velsmagende og har en god energiblanding fra både fedt, stivelse og plantefibre, en god proteinkvalitet og en kerne som hesten let kan tygge i stykker. Der findes havresorter med forskellige skalfarver, hvid (egentlig hvidgul), gul og sort. Dette har ingen sammenhæng med næringsindholdet, men har alene med sorten at gøre. I Sverige dyrkes der mest hvid havre. Der kan være stor variation i fedtindhold i de forskellige havresorter, i visse havresorter er det dobbelt så højt.

Kartoffelprotein
Kartoffelprotein er, som navnet siger, et protein fra kartofler. Det indeholder meget protein af høj kvalitet, hvor indholdet af de essentielle (livsvigtige) aminosyrer metonin og lysin er højt. Kartoffelprotein har desuden høj fordøjelighed i forhold til andre protein fodermidler, dette indebærer, at hesten kan udnytte store dele af det kartoffelprotein som den spiser. Kartoffelprotein indgår som en vigtig bestanddel i vores produkter.

Natriumklorid
Natriumklorid, dvs. kogsalt bruges for at tilsætte salt til foderet.

Vegetabilsk Rapsolie og fedt
Indeholder rapsolie, der er et energirigt fodermiddel fra raps, som tilfører energi i koncentreret form, uden at indeholde stivelse.


Analysegaranti/kgTelset/kg
Tørstof88 %Vitamin A10 000 IE
Energi FE0,8 FEVitamin D31 000 IE
Energi DE11,6 MJVitamin E400 mg
Energi ME10 MJVitamin C50 mg
Råprotein13,5 %Vitamin K30,1 mg
Fordøjeligt Rp g115 gVitamin B110 mg
Fordøjeligt rp/energi (ME)11,5 g/MJVitamin B210 mg
Lysin7 gVitamin B62 mg
Plantetråde (fibre)16 %Vitamin B120,1 mg
Råolie og råfedt5 %Calsiumpantotenat5 mg
Stivelse17 %Niacin10 mg
Sukker5 %Folinsyre2 mg
Råaske7 %Biotin0,1 mg
Calcium0,8 %Jern (sulfat)63 mg
Fosfor0,5 %Jod (kalciumjodat)0,12 mg
Magnesium0,3 %Kobolt (karbonat)0,3 mg
Natrium0,4 %Kobber (kelat med aminosyrer)20 mg
Kalium1 %Kobber (sulfat)16 mg
Mangan (oxid)50 mg
Zink (oxid)100 mg
Selen (selengær)0,2 mg
Selen (natriumselenit)0,2 mg
Beregnet klimaværdi (CO2 ekv.)290 g

Foderanvisning

Doseringen bør baseres på næringsværdierne i grovfoderet og hestens arbejde, vækst, drægtighed og diegivning.
Fodervejledning for en voksen hest i let arbejde er ca. 0,2- 0,6 kg foder/100 kg hest og 1- 1,5 kg tørstof i hø eller wrap/100 kg hest.
 
1 liter KRAFFT GROOV Protein = ca 0,6 kg

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > > > Krafft Groov Protein