Krafft

Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Varetur Himmerland

Varetur i hele Himmerland

Vi kører varertur i hele Himmerland.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.

Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


Krafft Leisure Pellets

Mængde rabat på
10 sække, 1 palle og 2 paller

Ikke lagerført - Længere leveringstid

Flere detaljer

Kr. 129,00

Kr. 129,00 pr. sæk

Produkt beskrivelse

Krafft Leisure Pellets

Krafft Leisure Pellets er et klimamærket supplerings foder til den voksne heste i let eller normalt arbejde. Hestefoderet har et normalt indhold af protein. Piller 8 mm

Giv altid grovfoder før fuldfoder, og del gerne fuld foderet ud på flere fodringer pr. dag.

  • Genbrugs papirsæk på 20 kg
  • Tænk på mineral tilførsel ved lav dosis

Råvare indhold

Presset roepulp

Presset roepulp er et fiberrigt produkt fra sukkerindustrien med lavt indhold af sukker uden tilsat melasse. Den har højt indhold af let nedbrydelige fibre, fremfor alt pektin. Den indeholder ikke stivelse, så den bidrager til højt indhold af energi, samtidig som den er gavnlig for en velafbalanceret stortarmsflora. Indeholder relativt meget af det essentielle aminosyre lysin.

Havre

Havre er den bedste kornsort til heste, da den er meget velsmagende og har en god energiblanding fra både fedt, stivelse og plantefibre, en god proteinkvalitet og en kerne som hesten let kan tygge i stykker. Der findes havresorter med forskellige skalfarver, hvid (egentlig hvidgul), gul og sort. Dette har ingen sammenhæng med næringsindholdet, men har alene med sorten at gøre. I Sverige dyrkes der mest hvid havre. Der kan være stor variation i fedtindhold i de forskellige havresorter, i visse havresorter er det dobbelt så højt.

Hvedeklid

Hvedeklid indeholder stor del skal og fragment af hvede, som bliver tilovers efter, at den stivelses rige kerne er fjernet. Det består af mindre stivelse og mere fibre end hel hvede. Hvedeklid har gode ernæringsmæssige egenskaber og er rigt på B-vitaminer. Hvedeklid er let støvende og har en lav vægtfylde, så husk at veje tør vægt, skal lægges i blød. Har et højt fosforindhold som dog er svært fordøjeligt.

Hvede

Hvede har et højt energiindhold og et højt proteinindhold, men til unge heste er proteinkvaliteten ikke så god. Det klistrer lidt, en egenskab vi udnytter til at holde pillerne sammen med (sammen med melasse).

Havreklid

Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Grønmel

Græs indeholder, ligesom lucerne, meget protein af god kvalitet og mange plantefibre. Anvendes sammen med lucerne og er meget velsmagende. Græs slås 3-4 gange pr. sæson afhængigt af vejrforhold, for at opnå den optimale kvalitet.

Roemelasse

Roemelasse er et energirigt biprodukt fra sukkerindustrien. Er meget velsmagende og binder foderpillerne naturligt sammen.

Byg

Byg har et noget højere energiindhold end havre. Energien skyldes et højere stivelsesindhold. Byggens energi er sværere optagelig i hestens tyndtarm end havrens (ligesom majs). Byg har en hård kerne og skal males eller ligges i blød inden fodring. Byg har et lavere fiberindhold og et dårligere proteinindhold end havre.

Natriumklorid

Natriumklorid, dvs. kogsalt bruges for at tilsætte salt til foderet.

Vegetabilsk Rapsolie og fedt

Indeholder rapsolie, der er et energirigt fodermiddel fra raps, som tilfører energi i koncentreret form, uden at indeholde stivelse.

Lucerne

Lucerne er en bælgplante som kendetegnes af et højt proteinindhold, god proteinkvalitet og et højt indhold af plantefiber. Det er en tørkeresistent plante som giver op til tre afgrøder. Kaldes også alfa-alfa. Indgår som råvare i fabriks fremstillet foder og kan også købes som råvare i form af LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets og LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw og LUCERNE Pellets indgår melasse, mens LUCERNE Pure Pellets er helt uden tilsat melasse.

Kartoffelprotein

Kartoffelprotein er, som navnet siger, et protein fra kartofler. Det indeholder meget protein af høj kvalitet, hvor indholdet af de essentielle (livsvigtige) aminosyrer metonin og lysin er højt. Kartoffelprotein har desuden høj fordøjelighed i forhold til andre protein fodermidler, dette indebærer, at hesten kan udnytte store dele af det kartoffelprotein som den spiser. Kartoffelprotein indgår som en vigtig bestanddel i vores produkter.

Analysegaranti /kg

Tørstof88 %
Energi FE0,8 FE
Energi DE11,6 MJ
Energi ME10 MJ
Råprotein10 %
Fordøjeligt Rp g75 g
Fordøjeligt rp/energi (ME)7,5 g/MJ
Lysin4,5 g
Plantetråde (fibre)13 %
Råolie og råfedt3,5 %
Stivelse20 %
Sukker6 %
Råaske6 %
Calcium0,8 %
Fosfor0,5 %
Magnesium0,4 %
Natrium0,4 %
Kalium0,9 %

Tilsat /kg

Vitamin A10 000 IE
Vitamin D31 000 IE
Vitamin E400 mg
Vitamin C50 mg
Vitamin K30,1 mg
Vitamin B110 mg
Vitamin B210 mg
Vitamin B62 mg
Vitamin B120,1 mg
Calsiumpantotenat5 mg
Niacin10 mg
Folinsyre2 mg
Biotin0,1 mg
Jern (sulfat)63 mg
Jod (kalciumjodat)0,12 mg
Kobolt (karbonat)0,3 mg
Kobber (kelat med aminosyrer)20 mg
Kobber (sulfat)15 mg
Mangan (oxid)50 mg
Zink (oxid)100 mg
Selen (selengær)0,2 mg
Selen (natriumselenit)0,2 mgDoseringen bør baseres på nærings værdierne i grov foderet og hestens arbejde, vækst, drægtighed og diegivning.
Fodervejledning for en voksen hest i let arbejde er ca. 0,2- 0,6 kg foder/100 kg hest og 1- 1,5
kg tørstof i hø eller wrap/100 kg hest.
 
1 liter KRAFFT LEISURE PELLETS = ca 0,7 kg.
Rabat ved 10 sække, 1 palle, og 2 paller


Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > Krafft Leisure Pellets