Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


"TIP! Hvis du f.eks. bestiller 2 varer kan det være billigere i fragt hvis du bestiller 2 særskilte ordrer"

Krafft Plus Protein

Mængde rabat på
10 sække, 1 palle og 2 paller.

Flere detaljer

Kr. 229,00

Kr. 229,00 pr. sæk

Produkt beskrivelse

Krafft Plus Protein - 20 kg - erstatter Pluss Protein

Klima mærket koncentreret supplerings foder, som tilfører protein kombineret med fibre og fedt samt vitaminer og mineraler i balancerede proportioner. Kan gives til "normal" hesten, som det eneste fuldfoder, da behovet dækkes med en forholdsvis lille dose, eller til heste med behov for mere energi kombineret med havre.
8 mm pillefoder

 

Giv altid grovfoder før fuldfoder, og del gerne fuldfoderet ud på flere fodringer pr. dag.

  • Højt protein indhold
  • Genbrugs papirsæk 20 kg
  • Tænk på mineral tilførsel ved lav dosis

Råvare indhold

Soja, ekstraheret og ristet

Sojamel som hovedsagelig bidrager med protein. Fedtet i bønnen er udvundet ved ekstrahering, hvilket giver et lavere fedtindhold end når hele bønnen anvendes.

Hvedeklid

Hvedeklid indeholder stor del skal og fragment af hvede, som bliver tilovers efter, at den stivelses rige kerne er fjernet. Det består af mindre stivelse og mere fibre end hel hvede. Hvedeklid har gode ernæringsmæssige egenskaber og er rigt på B-vitaminer. Hvedeklid er let støvende og har en lav vægtfylde, så husk at veje tør vægt, skal lægges i blød. Har et højt fosforindhold som dog er svært fordøjeligt.

Grønmel

Græs indeholder, ligesom lucerne, meget protein af god kvalitet og mange plantefibre. Anvendes sammen med lucerne og er meget velsmagende. Græs slås 3-4 gange pr. sæson afhængigt af vejrforhold, for at opnå den optimale kvalitet.

Havreklid

Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Hvede

Hvede har et højt energiindhold og et højt proteinindhold, men til unge heste er proteinkvaliteten ikke så god. Det klistrer lidt, en egenskab vi udnytter til at holde pillerne sammen med (sammen med melasse).

Presset roepulp

Presset roepulp er et fiberrigt produkt fra sukkerindustrien med lavt indhold af sukker uden tilsat melasse. Den har højt indhold af let nedbrydelige fibre, fremfor alt pektin. Den indeholder ikke stivelse, så den bidrager til højt indhold af energi, samtidig som den er gavnlig for en velafbalanceret stortarmsflora. Indeholder relativt meget af det essentielle aminosyre lysin.

Lucerne

Lucerne er en bælgplante som kendetegnes af et højt proteinindhold, god proteinkvalitet og et højt indhold af plantefiber. Det er en tørkeresistent plante som giver op til tre afgrøder. Kaldes også alfa-alfa. Indgår som råvare i fabriks fremstillet foder og kan også købes som råvare i form af LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets og LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw og LUCERNE Pellets indgår melasse, mens LUCERNE Pure Pellets er helt uden tilsat melasse.

Roemelasse

Roemelasse er et energirigt biprodukt fra sukkerindustrien. Er meget velsmagende og binder foderpillerne naturligt sammen.

Natriumklorid

Natriumklorid, dvs. kogsalt bruges for at tilsætte salt til foderet.

Vegetabilsk Rapsolie og fedt

Indeholder rapsolie, der er et energirigt fodermiddel fra raps, som tilfører energi i koncentreret form, uden at indeholde stivelse.

Kartoffelprotein

Kartoffelprotein er, som navnet siger, et protein fra kartofler. Det indeholder meget protein af høj kvalitet, hvor indholdet af de essentielle (livsvigtige) aminosyrer metonin og lysin er højt. Kartoffelprotein har desuden høj fordøjelighed i forhold til andre protein fodermidler, dette indebærer, at hesten kan udnytte store dele af det kartoffelprotein som den spiser. Kartoffelprotein indgår som en vigtig bestanddel i vores produkter.

Analysegaranti /kg


Tørstof88 %
Energi FE0,8 FE
Energi DE12,2 MJ
Energi ME10,5 MJ
Råprotein25 %
Fordøjeligt Rp g210 g
Fordøjeligt rp/energi (ME)20 g/MJ
Lysin15 g
Plantetråde (fibre)11 %
Råolie og råfedt4,5 %
Stivelse9 %
Sukker7 %
Råaske13 %
Calcium2 %
Fosfor1 %
Magnesium0,8 %
Natrium0,9 %
Kalium1,4 %

Tilsat /kg


Vitamin A30 000 IE
Vitamin D33 000 IE
Vitamin E1 200 mg
Vitamin C150 mg
Vitamin K30,3 mg
Vitamin B130 mg
Vitamin B230 mg
Vitamin B66 mg
Vitamin B120,3 mg
Calsiumpantotenat15 mg
Niacin30 mg
Folinsyre6 mg
Biotin0,3 mg
Jern (sulfat)191 mg
Jod (kalciumjodat)0,36 mg
Kobolt (karbonat)0,9 mg
Kobber (kelat med aminosyrer)60 mg
Kobber (sulfat)45 mg
Mangan (oxid)150 mg
Zink (oxid)300 mg
Selen (selengær)0,6 mg
Selen (natriumselenit)0,6 mg
Beregnet klimaværdi (CO2 ekv.)456 g
Doseringen bør baseres på nærings værdierne i grovfoderet og hestens arbejde, vækst, drægtighed og diegivning.
Fodervejledning for en voksen hest i er ca. 0,1 kg PLUS Protein/100 kg hest( let arbejde) til 0,2 kg PLUS Protein/100 kg hest(middel-hård træning) og 1- 1,5 kg tørstof i hø eller wrap/100 kg hest.
 
1 liter KRAFFT PLUS Protein = ca 0,7 kg.
Rabat ved 10 sække, 1 palle, og 2 paller


Path: > > > Krafft Plus Protein