Vi bruger 1. og 3. parts cookies for bedste funktionalitet, brugsoplevelse og statistik, men ikke til markedsføring og annoncering

Brogaarden Optimal 6 Icelandic Power

5710445000316

New product

Icelandic Power er et müslifoder til islandske heste samt nøjsomme heste/ponyer på konkurrenceniveau. Foderet er en koncentreret tilskudsblanding, der har et lavt energi- og stivelsesindhold, men et højt indhold af vitaminer og mineraler med fokus på optimal præstation.

Flere detaljer

179,00 DKK

Incl. moms

- +

Brand: Brogaarden

 
Varebeskrivelse

Brogaarden Optimal 6 Icelandic Power - 15 kg

  • Giver langsom energi fra fibre og olie
  • Højt indhold af E-vitamin og selen
  • Meget lavt stivelsesindhold
  • Ingen stivelse fra havre
  • Tilsat QLC antioxidanter

Icelandic Power er et müslifoder til islandske heste samt nøjsomme heste/ponyer på konkurrenceniveau. Foderet er en koncentreret tilskudsblanding, der har et lavt energi- og stivelsesindhold, men et højt indhold af vitaminer og mineraler med fokus på optimal præstation. Icelandic Power har et højt indhold af fordøjelige fibre og olie, og indeholder varmebehandlede kornsorter, men ingen havrestivelse, hvilket reducerer tendensen til nervøsitet og stress.

Sammensætning:
Havreklid/fibre, Varmebehandlet byg, Melasse, Umelasserede sukkerroefibre, Raps- og sojaolie, Hvedeklid, Afskallet soja, Dicalciumfosfat, Varmebehandlet majs, Sojabønneflager, Hvedebærme, Solsikkeekstrakt, Salt, Foderkalk, Hørfrø, Magnesiumoxid, L-lysin, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler


Se produktinformation og fodringsvejledning klik her

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Super godt foder

Et super godt foder. Hesten er dækket ind ved en lille ration foder. Fungere rigtig godt til heste som har rigeligt med energi og gålyst. Min dressur hest fungere helt fantastisk på dette foder. Ser så flot ud, perfekt hul og så blank en pels.

Kvalitet
Levering
Var denne kommentar nyttig for dig? Ja Ingen
Svar fra HesteGrovvaren:
Dejligt du har et foder der fungerer godt

QR kode

Menu

Settings