Saracen Icelandic Mix

0000000235

Ny vare

Specielfoder sammensat til at imødekomme alle behov hos den Islandske hest. Indeholder en masse sunde olier og fibre. Icelandic Mix er lav i sukker og stivelse. Lav daglig dosering

Flere detaljer

342,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Saracen

 
Varebeskrivelse

Saracen Icelandic Mix - 20 kg

Fuldfoder til Islandske heste

Traditionelt heste- og ponyfoder plejer ikke at være egnet til islandske heste på grund af højere energi-, stivelses- og sukker indhold samt større dosering.

Ved fodring med traditionelt foder til Islandske heste kan man komme til at øge risikoen for at øge vægt og dermed udvikle sundhedsmæssige problemer som forfangenhed.
Med dette i tankerne har Saracen Horse Feeds sammensat et foder, der er specifikt velegnet til islandske heste fra vedligeholdelse til let/ medium arbejde, det er lavt i sukker og stivelse, men komplet sammensat med kvalitetsprotein, vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Når der gives anbefalet dagsdosis får din Islandske hest et komplet foder, der bidrager til at opretholde optimal sundhed, pels, hud- og hovtilstand, immunforsvar og restitution efter træning. En række forskellige energikilder med vægt på brug af  fordøjelige "Super Fibre" såsom havrefoder, soja skaller og sukkerroer giver en sikker energikilde med lavt sukker og stivelses indhold.

Disse kombineret med mikroniseret byg hjælper den Islandske heste, der er i regelmæssig træning og dermed kræver et lidt højere energi niveau for at opretholde et optimalt niveau samt restituering  efter træning. Indholdet af ​​sojaolie og hørfrøolie bidrager til  udholdenhed samt sund og strålende pels. Saracen Icelandic Mix indeholder proteiner af høj kvalitet, der er med til at sikre optimal tilførsel af essentielle aminosyrer. Dette hjælper med at støtte cellefornyelse, vævs- og muskel reparation efter træning.

Der er tilsat komplet spektrum af vitaminer, mineraler og antioxidanter for at opretholde sundhed og vitalitet og gær for at understøtte optimal fiberudnyttelse og fordøjelse, når der fodres ved lavere foderration sammenlignet med traditionelle blandinger til andre racer af heste og ponyer.

Sammensætning
Havreskaller, Tørrede sukkerroeflager, Sojaskaller, Melasse, Sojaflager, Lucernepiller, Ærteflager, Vitaminer og mineraler, Hørfrøolie, Sojaolie, Bygflager, Gær , Tilsat smagsstoffer.

Analytiske bestanddele
Olie7%
Protein1,5%
Fibre16,5%
Fordøjelig Energi12 MJ/kg
Stivelse8%
Sukker7%
Vitamin A 12,000 IU/kg
Vitamin D 2,500 IU/kg
Vitamin E450IU/kg
Selen 0,76 mg/kg
Daglig fodermængde
KropsvægtLet arbejdeMedium arbejde
330 - 380 kg0,8 - 1 kg1,0 - 1,5 kg
> 380 1,5 - 2,0 kg2,0 - 3,5 kg
N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En Islænder i vægtklassen 330 - 380 kg/ vedligeholdelse til let arbejde,  kan således få 0,8 - 1,0 kg kg pr dag alt efter dens behov.
Anbefalet mængde grovfoder (hø)1,5% af hestens kropsvægt

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode