Trinol Alfa Korn mod mus 60 gr.

5703071002830

Ny vare

Begrænset antal

Flere detaljer

59,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

 
Varebeskrivelse

Alfa Korn mod mus - 6 x 10 gr.

Alfa Korn mod mus er et særdeles effektivt middel mod mus. Aktivstoffet påvirker musen med sin bedøvende effekt, hvorved musen falder i en dyb søvn og roligt sover ind. En skånsom måde at bekæmpe mus på. Aktivstoffet alphachloralose er indkapslet, hvilket medfører en rigtig god velsmag og ædelyst, idét musen ikke fornemmer kernerne er farlige. Effekten indtræffer forholdsvis hurtigt efter, at musen har indtaget en passende mængde Alfa Korn.

Alfa Korn leveres i æsker bestående af poser med 10 gram korn. Poserne gør midlet nemt at udlægge og bekæmpe mus på et større område.

Alfa Korn er baseret på hele hvedekerner.

Deklaration: Alphachloralose 40 g/kg
Dosering: 1-2 poser pr. foderstation for hver 3-5 meter.

Deklaration: Alphachloralose 40 g/kg

Dosering: 1-2 poser pr. foderstation for hver 3-5 meter.

Lokaliser gnavernes tilholdssteder ved at lede efter ekskrementer, huller, huler, reder eller lignende. Placer 1-2 poser Ží 10 gram Trinol Alfa Korn mod mus, i aflåste musefoderstationer for hver 2 - til 5 meter ved bekæmpelse af husmus.

Foderstationen med musekorn, placeres på passende steder, således at børn, fugle og større husdyr ikke kan få adgang til midlet og for at musene kan æde i fred og ro. Kontroller og efterfyld musefoderstationerne efter et par dage og derefter ca. 1 gang ugentligt, indtil musene er holdt op med at æde. Når behandlingen er tilendebragt, skal musefoderstationerne fjernes.

Må kun anvendes til indendørs bekæmpelse af mus til privat brug. der må højest anvendes 25 gr. pr. 3 meter pr. udlægningssted, af hensyn til faren for forgiftning af mennesker, pattedyr og fugle.

Posen med gift må ikke åbnes. Giftrester og døde mus bortskaffes i overensstemmelse med kommunale anvisninger for bortskaffelse af affald.

Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer, drikkevarer og foderstoffer.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode