Forårets åbningstider:

Se åbningstiderne her:

Vi kører varetur..

Varetur i hele Himmerland

Vi kører gerne varerne ud til dig.
GRATIS levering til døren
ved køb for mere end 999,- kr.


Døgnservice

Varetur i hele Himmerland


 "TIP! Hvis du f.eks. bestiller 2 varer med vægt >30 kg, kan det være billigere i fragt hvis du bestiller 2 særskilte ordrer"

Himalayasliksten 1½ kg Forstør

Himalayasliksten 1½ kg

Salt fra Himalaya indeholder mange mineraler og sporstoffer.

Flere detaljer

Kr. 35,00

Produkt beskrivelse

Himalayasliksten

Himalayasliksten - Naturligt krystallinsk salt

Himalayasalt er et naturligt krystallinsk salt, der er opstået for 250 millioner år siden gennem afsnøring og udtørring af en del af »urhavet«

Salt er nødvendigt for alle levende organismer for at kunne fungere perfekt. Salt fra Himalaya indeholder mange mineraler og sporstoffer. De smukke farver skyldes indlejringen af forskellige mineraler og sporstoffer. Rent, naturligt krystalsalt har gennem millioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forefindes i mikroskopiske bestanddele.

Himalayasalt brydes i miner i Himalayas bjerge i Pakistan. De store saltblokke brydes med håndkraft, sorteres, vaskes med kildevand og tørres i solen. Forarbejdning til mere ensartede størrelser og form samt boring af ophængningshuller sker ligeledes manuelt med lokal arbejdskraft.

HIMALAYASALT er: essentielle mineraler og sporstoffer i mange forskellige saltforbindelser, samt indhold af naturligt jod.

Uden tilsætningsstoffer

Slikstenen består af 98% natriumchlorid.

Leveres med snor til ophæng.

 

Kunder der købte denne vare købte også:

Path: > > > Himalayasliksten 1½ kg