Amequ LinOcrunch 20 kg

5703025010621

Ny vare

Midlertidig udsolgt fra leverandør

Flere detaljer

311,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Amequ

 
Varebeskrivelse

Amequ LinOcrunch - 20 kg.

LinOcrunch er et crunchy omega-3 tilskud baseret på ekstruderede hørfrø og lucerne. Produktet hjælper med at opretholde perfekt huld, en skinnende sund pels, stærke solide hove, og toppræstationer under ridning - et suppleringsfoder til heste i alle kategorier.

Lav på sukker og stivelse
LinOcrunch er helt uden kornprodukter og melasse, og er derfor lavt på sukker og stivelse. Hørfrøene i LinOcrunch har gennemgået en særlig termo-mekanisk proces og ekstrudering, hvilket resulterer i et højkvalitetsprodukt med øget optagelighed og et højt indhold af omega-3 fedtsyrer. 

Er hesten i underskud af omega-3?
Tør, skællende og kløende hud, ledsmerter/inflammation, dårlig hovvækst, allergier med mere kan skyldes mangel på omega-3 i hestens daglige foderration. Omega-3 fedtsyrer er en vigtig del af hestens kost. Det medvirker til naturligt at reducere inflammation og afbalancerer de omega-6 fedtsyrer, som din hest højst sandsynligt får for meget af. Alt for meget omega-6 kan forårsage unødig betændelse hos både mennesker og heste. Det er derfor, det er så vigtigt at holde øje med hestens omega-3 indtag, og sørge for at den får nok.
Hvis hesten fodres med hø som den primære fødekilde, er den sandsynligvis i underskud af omega-3 fedtsyrer, og får den korn får den sandsynligvis for meget omega-6. Derfor har hesten virkelig brug for supplerende omega-3 fedtsyrer.

Bedre fordøjelse for bedre foderudnyttelse
LinOcrunch® er tilsat Digestarome, som er baseret på et unikt mix af inulin (præbiotika) og essentielle olier, som i forsøg bl.a. har givet bedre fordøjelse og forbedret optagelighed af makromineraler.

FORDELE:

  • Genopbygger dårlige hove og gør dem stærke og solide
  • Giver en blank og sund pels
  • Lindrer ømme muskler og forkorter restitutionstiden
  • Styrker hestens immunforsvar
  • Mindsker tørhed og kløe
  • Giver langsom udløst energi og større udholdenhed
  • Giver en bedre fordøjelse

Gives ved siden af den daglige foderration som et energitilskud.

Vedligehold/let arbejde: 50-75 gram/100 kg kropsvægt

Middel/hårdt arvejde: 100-150 gram/100 kg kropsvægt

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode