Brogaarden YSY blanding

Ny vare

Fra

219,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

Brand: Brogaarden

 
Varebeskrivelse

Brogaarden YSY blanding

Et fodertilskud til at understøtte en optimal fiberfordøjelse, og stabilt miljø i hestens stortarm.

YSY Blanding kan tildeles ved fodringsskift f.eks. når hesten skal vænnes til græs om foråret eller ved lettere tilfælde af løs mave. Bruges også til at understøtte udnyttelsen af grovfoder hos især unge og gamle heste.

Hestens stortarm fungerer som et stort gæringskammer, hvor hesten nedbryder plantefibre (cellulose) ved hjælp af millioner af bakterier og andre mikroorganismer. Uden dette gæringskammer ville hesten ikke være i stand til at fordøje plantefibre. Hesten er i høj grad afhængig af en velfungerende stortarm, dels for at kunne udnytte foderets (fibrenes) energi, og dels opretholdelse af et velfungerende og stabilt immunforsvar.

YSY Blanding består af en aktiv gærkultur (Yea-Sacc1026®) samt Yucca-ekstrakt. Yea-Sacc® understøtter et stabilt miljø i hestens stortarm ved at stimulere fiberfordøjelsen (væksten af cellulytiske og hemicellulytiske bakterier) samt afbalancering af pH. Yuccaekstrakt indeholder forskellige komponenter af saponin og glycoprotein. Disse komponenter binder sig til kvælstofforbindelser, hvilket medfører reduceret kvælstof (NH3) koncentration i blod og urin, og derved et bedre staldmiljø pga. mindre lugt af ammoniak.


Tilskud af YSY blanding kan selvfølgelig ikke erstatte god og korrekt fodring, hvorfor det er vigtigt også at være opmærksom på, at den daglige fodring er optimal.

Sammensætning:
Gærprodukter (kilde til MOS), Yucca schidigera ekstrakt, Vegetabilsk olie
Analytiske bestanddele:
Råprotein 20,4 %
Råfedt 1,7 %
Træstof 2,4 %
Råaske 12 %
Kalcium 2 %
Fosfor 0,7 %
Natrium 0,2 %
Fodringsanvisning:
Hest 1 mål/dag
Pony ½ mål/dag
Føl*/unghest (Forventet udvokset 500-600 kg) ½ mål/dag
Avlshoppe (hest)** 1½ mål/dag
1 mål (15 ml) = ca. 15 g.
*Kan bruges til føl fra 2 måneders alderen.
**Tildeles fra 3 måneder før til 2 måneder efter foling. Avlshoppe (Pony) kan gives ½ mængde af den angivne dosering.
YSY Blanding skal blandes i hestens normale foder. YSY Blanding kan tildeles i op til 6 måneder. Det anbefales at indhente udtalelse fra en dyrlæge før brug eller før forlængelse af brugsperioden. Det anbefales at kontakte dyrlægen ved enhver tvivl om hestens almene tilstand.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

QR kode

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren