Nordic Move Free

Ny vare

Forbedrer hestens mobilitet og mindsker ømhed. En naturlig støtte til muskler, bindevæv, led og sener.

Flere detaljer

Fra

199,00 DKKinkl. moms

  • 900 g
  • 3 kg
På lager

- +

Brand: Nordic Horse

 
Varebeskrivelse

Nordic Move Free

Nordic Move Free forbedrer hestens mobilitet og mindsker ømhed. En naturlig støtte til muskler, bindevæv, led og sener. Produktets høje indhold af aktive stoffer fra svovl, glukosamin, brændenælde og spirulina, sikrer et effektivt produkt med en bredspektret virkning. 

MSM medvirker bl.a. til dannelsen af kollagen som fremmer sunde led, brusk og bindevæv. Derudover er MSM særdeles effektiv i at nedsætte muskelspændinger og ømme led. En anden god egenskab ved MSM er at det fremskynder helingsprocessen efter skader eller operationer. 

Hyben indeholder galaktolipider som har vist sig at have en gavnlig virkning på bl.a stive og ømme led. Ud over at lindre ømme led og muskler, menes det også at hyben kan være med til at gendanne nedbrudt brusk. Hyben kan derfor være et godt tilskud både som forebyggelse af ledproblemer og til heste med nedsat mobilitet.

Glukosamin sikrer øget produktion af synovia (ledvæske). Synovia findes i seneskeder, slimsække og led. Det produceres i forskellige dele af kroppen, men har den samme generelle funktion, som er at fungere som en slags ”smøremiddel”, der gør det muligt for sener og led at bevæge sig mere smidigt. 

Flere undersøgelser viser, at glukosamin ser ud til at fungere synergistisk med MSM og hyben – altså øger de hinandens virkning.

Brændenælde mindsker ømhed og hævelse i hestens led.

Spirulina er høj på super antioxidanter. Heste som i længere perioder har haft problemer med led eller muskler, eller heste som er i hård træning, er ofte i underskud af antioxidanter, og kan derfor have gavn af et tilskud. Samtidig ses det at spirulina kan minimere irritation og ømhed.

Sammensætning
MSM, hyben, brændenælde, glucosamin, spirulina

Indholdstoffer
Råprotein  12,3 %
Råaske 6,3 %
Råfedt  2,4 %
Råfibre  14,8 %
Stivelse  3,9 %
Sukker  8,9 %
Calcium  1,24%
Fosfor 0,28%
Natrium 0,08%
Svovl 8,40%
6 g pr 100 kg hest pr dag.
  • Til ældre heste med stive/ømme led
  • Til heste med ømme muskler
  • Til heste som trænes hårdt
  • Til heste som er i genoptræning
  • Til heste med nedsat mobilitet
  • Til ungheste med "vokseværk"

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode