Pavo GutHealth

8714765902715

Ny vare

585,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Pavo

 
Varebeskrivelse

Pavo GutHealth - 7,5 kg

Fra naturens side har heste en meget sensitive stortarm. Det betyder at små ændringer i dens foder, f.eks. når den lukkes på græs, kan give problemer. Stress, flytning af stald/box eller operation kan også give fordøjelsesmæssige problemer.  Fordøjelsesproblemer er forbundet til en ubalance af tarmbakterier, som resulterer i at hesten ikke kan fordøje sit foder optimalt. 

Pavo GutHealth støtter en stabil tarm funktion

Pavo GutHealth er især udviklet for at støtte din hest’s fordøjelse ved at bringe balance tilbage i populationen af bakterier. De 100% naturlige ingredienser sikre at alle sunde bakterier i tynd og stortarm støttes maksimalt og de dårlige bakterier ikke længere gør skade

Pavo GutHealth ingredienser forklares 

Pavo GutHealth indeholder, bla. æble masse og roefibre, som binder væske og og beskytter hinden i mavesækken. Æble masse og roefibre  indeholder begge pektin som beskytter hinden i mavesækken med en beskyttende gel. Byggræs er fuld af essentielle  vitaminer, mineraler og antioxidanter som sikre en positive effekt af immunitet af tarmene. Brændenælde er kendt for dens blod-rensende effekt. Nye undersøgelser har vist at brændenælde også forebygger infektioner.

 Oregano-olien i Pavo GutHealth er tilføjet pga. dens antibakterielle effekter.  Og for dens smagfulde egenskaber: takket være oregano dufter produktet som det italienske køkken! Og for at støtte den totale tarmsundhed endnu mere er et pre-mix med Diamond V og inuline tilført.  Begge substanser er præbiotiske, som hjælper med at vedligeholde balancen mellem de positive og negative bakterier i tarmene. Inuline er virkelig speciel da det kun kan nedbrydes af grupper af tarm-bakterier – og ikke af hesten. Som resultat heraf er alle næringsstofferne tilgængelige for bakterierne og intet er spildt.

 Slutteligt indeholder Pavo GutHealth de unikke CellProtect antioxidanter som fanger og neutralisere alle de frie radikaler i hestens krop. Frie radikaler er aggressive molekyler som skader celler og væv.

 Kombinationen af alle ingredienser vil hjælpe din hest med at få en stabil population af bakterier i tarmene og med det en sund fordøjelse.

Egenskaber

  • Støtter stabil tarmfunktion
  • Fremmer en sund fordøjelse
  • 100% naturlige ingredienser
  • Med stærke CellProtect antioxidanter

Velegnet til

  • Til heste med tarm problemer
  • Til heste med sensitive fordøjelse
  • I tilfælde af foderskift
  • I tilfælde af stress eller operation
Sammensætning
Lucerne, Rugstrømel,  Våde roesnitter, Æblekvas, Byg græs, Calciumcarbonat, Brændenælde, Inulin, Vallepulver, Gær, Hørfrø olie, Oregano-olie, Soja(bønne)skrå toasted, Dextrose, Citrus pulp, Saccharomyces cerevisiae

Mineraler og sporstoffer (pr. kg.)
Kalcium1,6%
Fosfor0,27%
Magnesium0,13%
Natrium0,18%
Zink960mg

Analytiske bestanddele
Råprotein
Råfedt12,8%
Råfiber5,4%
Råaske18,0%
Sukker7,7%
Stivelse7,9%

Citrus pulp
Foderanvisning
Mængde pr. dag i gram
Hest 600 kg250
Pony 300 kg125

Dette foder kan fodres maksimum med 2000 gram pr. dag pr. Dyr (600 kg)
Foderet skal opbevares køligt. tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode