Urtefarm Loppefrøskaller i piller

5713534636007

Ny vare

389,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

 
Varebeskrivelse

Urtefarm Loppefrøskaller i piller - 3 kg

Loppefrøskaller består af plantefibre fra planten Plantago psyllium. Loppe­frøskaller har længe været kendt som et tarmregulerende middel, der ikke bare virker på diarre og men også forstoppelse. Det har den fordel, at det ikke har en vanedannende virkning på tarmen. Når skallerne pilleteres sikrer man en bypass effekt således at pillerne først opløses og virker effektivt i tarmen hvor de skal bruges. Loppefrøskaller anvendes til heste med sandforstoppelse. Sandforstop­peise kan opstå, hvis heste gennern længere tid har græsset på en jordfold og ind­taget for meget jord. Når loppefrøskallerne kommer i kontakt med tarmsafterne, dannes en tyk gel, der hjælper til at føre sand ud aftarmene.

Loppefrøskaller.

Mindst holdbar til12 måneder efter produktionsdato.


Ved sandforstoppelse, sammen med eller efter dyrlægebehandling, blandes der 100 gram Urtefarm Loppefrøskaller i hestens daglige foder i ca. 30 dage ved 500 kg hest. Går hesten på jordfold el. lign., hvor der er risiko for sandforstoppelse, kan det fore­bygges ved at give hesten 50 gram Urtefarm loppefrøskaller dagligt ved 500 kg hest. 


Vi anbefaler generelt, at man kontakter sin dyrlæge, hvis hesten ikke trives, og man er i tvivl om hestens almene tilstand.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode