Urtefarm Stomach Regulator (pelleteret)

Ny vare

Fra

319,00 DKKinkl. moms

  • 1,5 kg
  • 3 kg

- +

 
Varebeskrivelse

Stomach Regulator (pelleteret) 1,5 og 3 kg

Stomach Regulator er et innovativt produkt sammensat til at understøtte en sund og stærk slimhinde i hestens mavesæk og tarm
Stomach Regulator er et innovativt produkt sammensat til at understøtte en sund og stærk slimhinde i hestens mavesæk og tarm, samt beskytte slimhinden og epitelvævet mod syre ved at danne en beskyttende hinde i mavesækken og afbalancere pH niveauet. Dermed sikres hesten et forbedret næringsstofoptag. Stomach regulator er baseret på en unik kombination af fermenteret raps og tang, chiafrø, urter, koralalgekalk, Agrimos og Sangrovit. Fermenteringsprocessen af raps og tang skaber unikke stoffer, som fremmer den generelle sundhed i hestens mave og tarm. Stomach Regulator har en positiv effekt på hestens stortarmsfunktion og en styrkende effekt på tarmslimhinden, hvilket er med til at reducere optagelsen af toxiner og andre skadelige stoffer gennem tarmvæggen, mindske syreskader samt stimulere hestens uspecifikke immunforsvar.

Stomach Regulator er presset i 3 mm piller for nem dosering og udfodring. Anvendes til heste med sart fordøjelse eller heste der har behov for understøttelse af en sund mave og tarmfunktion. Vi anbefaler, at ved mistanke om sart fordøjelse eller ubalance i pH niveauet i mavesækken, at ikke-strukturelle kulhydrater, som stivelse og sukker i hestens foder ligger på et lavt niveau og at hesten tildeles grovfoder af god kvalitet kontinuerligt over hele døgnet. Stomach Regulator kan anvendes forebyggende og kontinuerligt over længere tid til konkurrenceheste samt heste der er udsat for stor stress påvirkning.

Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Ingredienser:
Fermenteret raps og tang, Bukkehornsfrø, Chiafrø, Kamille, Koralalgekalk, Sangrovit, Agrimos, Oregano
Analytiske bestanddele:
Tørstof86,5%
Træstof33,9 %
Råaske8,5%
Råprotein8,2%

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode