Brogaarden Vitamin E-Plus

5710445000606

Ny vare

229,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

 
Varebeskrivelse

Brogaarden Vitamin E-Plus 900g

Tilskudsfoder med E-vitamin, lysin og selen (organisk) til heste

Vitamin E og selen er vigtige antioxidanter, som hjælper med til at nedbryde og fjerne de affaldsstoffer, der ophobes i hestens muskler under træningen. Derfor anbefaler man, at heste i arbejde skal være dækket ind med både selen og E-vitamin. E-Plus er velegnet til bl.a. konkurrenceheste, heste i hårdt arbejde samt heste med muskelspændinger.

Grovfoderets (hø/wrap) indhold af vitaminer, herunder E-vitamin, henfalder efter høst, og hesten har derfor brug for tildelingen via kraftfoderet om vinteren. En stor hest (500-600 kg normalvægt) har ved let-moderat træning brug for 1200-1500 IE E-vitamin pr. dag. Får hesten tildelt større mængde olie i foderet, kan behovet for E-vitamin stige yderligere. Om hesten får tilstrækkelig mængde E-vitamin i foderet, må man vurdere ud fra indholdet i den enkelte foderblanding, og sammenholde det med den daglige dosering af blandingen. Man skal dog være meget opmærksom på ikke at overdosere med selen.

Vitamin E er desuden også vigtig for normal funktion af æggestokke og livmoder. Hvis tilskudsfoderet ikke bidrager med tilstrækkelige mængder vitaminer, kan det bl.a. resultere i uregelmæssige og svage brunsttegn,
samt dårlige ægløsninger.

Sammensætning:
Sucrose og hvede
Analytiske bestanddele:
Råprotein 4,0%
Råfedt 6,5%
Træstof 1,0%
Råaske 10,8%
Natrium 0%
Vitamin E 60.000 mg/kg
Lysin 2.500 mg/kg
Selen 7 mg/kg
Fodringsanvisning:
Hest 1-1½ mål/dag (afhængig af det øvrige foder)
Pony ½-1 mål/dag (afhængig af det øvrige foder)

1 mål (15 ml)= ca. 11 g.
1 mål Brogaarden E-Plus tilfører: 660 mg E-vitamin, 27,5 mg Lysin og 0,077 mg Selen.900 g Vitamin E-Plus rækker til ca. 81 dage ved en daglig dosering på 1 mål (11 g)/dag for en hest på 500 kg. Brogaarden E-Plus må kun anvendes med indtil 10 g. per kg. af det daglige foder (inkl. Grovfoder).

Brogaarden E-Plus skal blandes i hestens normale foder.

Anbefalet brugsperiode:
Fra op til 8 uger før sportspræstationer samt op til 4 uger efter sportspræstationer
Afhængig af hestens arbejdsmængde, skal den tildeles nedenstående daglig mængde E-vitamin (inkl. det daglige foder!). Husk at justere mængden af E-Plus afhængigt af hestens foderblanding og – mængde.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode