Brogaarden Optimal Treats - Apple & Carrot

5710445000781

Ny vare

39,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Brogaarden

 
Varebeskrivelse

Brogaarden Optimal Treats - Apple & Carrot

Brogaarden Optimal Treats med smag af æble og gulerod er en lækker godbid.

De gives som belønning, hvor hesten har gjort det ekstra godt og fortjener ros i form af en velsmagende godbid.

Optimal Treats med smag af æble og gulerod er lav på sukker og stivelse, da der blandt andet ikke er tilsat melasse og kan derfor bruges, som et lækkert valg til sensitive heste også. De tiltaler heste med smagen af æble og gulerod, som de fleste heste elsker. På denne måde kan du på en nem måde give din hest lidt ekstra lækkert ved en lille smagfuld godbid. Størrelsen er medium til lille, så der er mulighed for at give lidt flere under træning og samtidig holde den samlede mængde nede. Ud over gulerod og æble er dr også lucerne og hørfrø, som de fleste heste også kan lide samt bidrager med de gode egenskaber herfra også.

Optimal Treats gives, som belønning under træning, men kan også bruges anderledes. De er nemme at opbløde og blandes derfor nemt sammen med opblødt foder og giver det ekstra god smag. Det kan derfor være til heste, som synes at opblødte roepiller er lidt  kedelige i sig selv, men ikke kan tåle mash. En lille mængde Optimal Treats kan også blandes alene med vand, hvis hesten skal have et tilskud en periode og noget til at kamuflerer smagen. En lille mængde kan også drysses i hestens foder for at øge lysten til at spise det normale foder. Og til sidst er de også gode at blande i hø eller wrap, hvis hesten skal aktiveres. Ved at blande godbidderne i hø/wrapbunken bruger hesten tid på at finde godbidderne og på denne måde stimuleres til at bruge hovedet og tid på at finde dem.

Sammensætning
Lucerne, Æblefibre, Havreklid, Solsikkefrøskaller, Solsikkeskrå, Gulerod, Hørfrø, Monocalciumfosfat, Saccharomyces Cerevisiae, Calciumcarbonat, Natriumklorid

Analytiske bestanddele
Tørstof  91,4
Råprotein 11,4
Råfedt 4,0
Træstof  27,4
Råaske   9,7
Stivelse   3,7
Sukker   5,7
Calcium   1,4
Fosfor   0,8
Natrium   0,5
Brogaarden Optimal Treats med smag af æble og gulerod er ikke tilsat vitaminer og mineraler og kan derfor ikke erstatte hestens almindelige foder. De gives, som belønning i forskellige i situationer. Der er derfor ikke en præcis fodervejledning og vi henstiller til at bruge dem med omtanke.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode