Krafft Muscle Up

Ny vare

Mængde rabat pr. sæk:
5,- DKK ved 5 sække
10,- DKK ved 10 sække

Flere detaljer

Fra

339,00 DKKinkl. moms

  • 1 sæk
  • 5 sække
  • 10 sække

- +

Brand: Krafft

 
Varebeskrivelse

Krafft Muscle Up - 20 kg

Et ekstra proteinrigt klimamærket supplerings foder med lav andel stivelse. Giver et koncentreret tilskud af kvalitets protein ( mest kartoffel protein). Ekstra højt indhold af aminosyre lysin og metionin. På grund af det høje protein indhold er foderet anvendelig ved akut mangel, øget behov, eller risiko for underskud af protein. Indeholder 8 mm piller.

Giv altid grovfoder før fuldfoder, og del det gerne ud på flere fodringer pr. dag.

  • Letfordøjeligt med høj andel vigtige aminosyre
  • Genanvendelig papirsæk 20kg
  • Tænk på mineral og vitamin tilførslen, hvis MUSCLE UP gives som det eneste fuldfoder

Råvare indhold

Kartoffelprotein

Kartoffelprotein er, som navnet siger, et protein fra kartofler. Det indeholder meget protein af høj kvalitet, hvor indholdet af de essentielle (livsvigtige) aminosyre metonin og lysin er højt. Kartoffelprotein har desuden høj fordøjelighed i forhold til andre protein fodermidler, dette indebærer, at hesten kan udnytte store dele af det kartoffelprotein som den spiser. Kartoffelprotein indgår som en vigtig bestanddel i vores produkter.

Hvedeklid

Hvedeklid indeholder stor del skal og fragment af hvede, som bliver tilovers efter, at den stivelses rige kerne er fjernet. Det består af mindre stivelse og mere fibre end hel hvede. Hvedeklid har gode ernæringsmæssige egenskaber og er rigt på B-vitaminer. Hvedeklid er let støvende og har en lav vægtfylde, så husk at veje tør vægt, skal lægges i blød. Har et højt fosforindhold som dog er svært fordøjeligt.

Grønmel

Græs indeholder, ligesom lucerne, meget protein af god kvalitet og mange plantefibre. Anvendes sammen med lucerne og er meget velsmagende. Græs slås 3-4 gange pr. sæson afhængigt af vejrforhold, for at opnå den optimale kvalitet.

Presset roepulp

Presset roepulp er et fiberrigt produkt fra sukkerindustrien med lavt indhold af sukker uden tilsat melasse. Den har højt indhold af let nedbrydelige fibre, fremfor alt pektin. Den indeholder ikke stivelse, så den bidrager til højt indhold af energi, samtidig som den er gavnlig for en velafbalanceret stortarmsflora. Indeholder relativt meget af det essentielle aminosyre lysin.

Lucerne

Lucerne er en bælgplante som kendetegnes af et højt proteinindhold, god proteinkvalitet og et højt indhold af plantefiber. Det er en tørkeresistent plante som giver op til tre afgrøder. Kaldes også alfa-alfa. Indgår som råvare i fabriks fremstillet foder og kan også købes som råvare i form af LUCERNE Chopped straw, LUCERNE Pellets og LUCERNE Pure Pellets. I LUCERNE Chopped straw og LUCERNE Pellets indgår melasse, mens LUCERNE Pure Pellets er helt uden tilsat melasse.

Hvede

Hvede har et højt energiindhold og et højt proteinindhold, men til unge heste er proteinkvaliteten ikke så god. Det klistrer lidt, en egenskab vi udnytter til at holde pillerne sammen med (sammen med melasse).

Roemelasse

Roemelasse er et energirigt biprodukt fra sukkerindustrien. Er meget velsmagende og binder foderpillerne naturligt sammen.

Havre

Havre er den bedste kornsort til heste, da den er meget velsmagende og har en god energiblanding fra både fedt, stivelse og plantefibre, en god proteinkvalitet og en kerne som hesten let kan tygge i stykker. Der findes havresorter med forskellige skalfarver, hvid (egentlig hvidgul), gul og sort. Dette har ingen sammenhæng med næringsindholdet, men har alene med sorten at gøre. I Sverige dyrkes der mest hvid havre. Der kan være stor variation i fedtindhold i de forskellige havresorter, i visse havresorter er det dobbelt så højt.

Havreklid

Havreklid kan også kaldes klid af skallet havre. Kendetegnes ved gode ernæringsmæssige egenskaber og et højt indhold af plantefibre og såkaldte beta-glucaner.

Vegetabilsk Rapsolie og fedt

Indeholder rapsolie, der er et energirigt fodermiddel fra raps, som tilfører energi i koncentreret form, uden at indeholde stivelse.

Analysegaranti /kg


Tørstof88 %
Energi FE0,9 FE
Energi DE14 MJ
Energi ME12 MJ
Råprotein40 %
Fordøjeligt Rp g340 g
Fordøjeligt rp/energi (ME)28,3 g/MJ
Lysin30 g
Plantetråde (fibre)10 %
Råolie og råfedt4 %
Stivelse9 %
Sukker5 %
Råaske5 %
Calcium0,4 %
Fosfor0,4 %
Magnesium0,2 %
Natrium0,07 %
Kalium1,1 %
Doseringen bør baseres på nærings værdierne i grovfoderet og hestens arbejde, vækst, drægtighed og diegivning.
Giv mellem 1- 1,5 kg tørstof i hø eller wrap/100 kg hest. Giv MUSCLE UP ved behov for ekstra protein.
Behov for ekstra protein (rå protein) Dosering MUSCLE UP

100 gram                                            0,25 kg

200 gram                                            0,5 kg

300 gram                                            0,8 kg

1 liter KRAFFT MUSCLE UP = ca 0,7 kg.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode