St. Hippolyt EquiGard Nordic Pellets

4042215005124

Ny vare

Kalorielet fodring

Mindre er ofte mere. Det gælder dog ikke for de livsvigtige vitalstoffer. Frem for alt, når der er forstyrrelser i kulhydratstofskiftet, som det er tilfældet ved metabolsk syndrom.

Flere detaljer

420,00 DKKinkl. moms

1

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt EquiGard Pellets

Kalorielet fodring

Selv om energiniveauet skal holdes moderat, er det vigtigt, at både nøjsomme heste og sværvægterne får tilstrækkeligt til et aktivt stofskifte og høj vitalitet. Derfor er der behov for en særlig, kornfri fodersammensætning.

TIL KORNFRI FODRING

EquiGard bruges til heste, der pga. stofskifteproblemer som fx Equine Metabolic Syndrom, forfangenhed og Equine Cushing Syndrom skal holdes på en sukker- og stivelsesfattig diæt, og som pga. af deres konstitution ligger i en særlig risikozone. Også muskelproblemer som nyreslag, PSSM og rhabdomyolyse samt mavesår kræver særlig opmærksomhed.

- korn- og melassefri
- ekstremt lavt indhold af stivelse og sukker
- meget højt indhold af lavglykæmiske fibre
- særlig mineralisering til stabilisering af kulhydrat- og fedtstofskiftet
- indeholder urter, havalger, olier og olieholdige frø

MINDRE STIVELSE – ØGET SUNDHED
Forskningsresultater fastslår, at ikke-strukturelle kulhydrater som kornstivelse og sukker skal ligge på et lavt niveau, ved stofskifteproblemer (EMS), risiko for forfangenhed og muskelproblemer (Tying-up, PSSM). EquiGard indeholder ca. 80 % mindre stivelse og sukker end havre og har et bevidst lavt energiindhold. EquiGard er derfor særdeles velegnet som slankekost. Hos højtydende heste og magre heste med Cushing Syndrom bør det højere energibehov fortrinsvis dækkes med naturlige olier, olieholdige frø og fermenterbare fibre. Derfor anbefales en kombination med Struktur-E og HippoLinol/Leinöl.

FODRING TIL STOFSKIFTET
Særlig vigtig for stabilisering af insulinfunktionen, kulhydrat- og fedtstofskiftet er vitalstoffer som magnesium, zink, kobber, mangan, selen, Ω-3-fedtsyrer, lecithin og antioxidanter som vitamin E og bioflavonoider fra frugt.

 

Snittet, varmlufttørret alpehø (lavglykæmisk) 21 %, æblekvas, sukkerroefibre, majskim, hørfrø 5 %, risklid, ølgær, havreskalklid, æblesirup, blanding af koldpressede planteolier (hørfrø-/solsikkekerne-/majskimolie) 2,5 %, krydderurter (kamille, fennikel, rosmarin, koriander, bukkehornsfrø, marietidsel) 2 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), snittet lucerne, isomaltose prebiotisk 1,5 %, salt, vindruekerneekstrakt, hvidløg, havalgemel

INDHOLDSSTOFFER
 Råprotein11,8 %   Stivelse3,0 %  
 Råfibre17,0 %   Sukker7,0 %  
 Råfedt7,5 %   Kalcium1,5 %  
 Råaske10 %   Fosfor0,5 %  
 Ford. råprotein91 g/kg   Magnesium0,5 %  
 Ford. energi8,8 MJ/kg   Natrium0,8 %  
 Oms. energi7,5 MJ/kg   Lysin0,5 %  
 Methionin0,5 %  

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin A16.000 IE   Biotin250 mcg  
 Vitamin D31.700 IE   Niacin60 mg  
 Vitamin E550 mg   Folinsyre6 mg  
 Vitamin B111 mg   Pantothensyre25 mg  
 Vitamin B215 mg   Cholinchlorid400 mg  
 Vitamin B67 mg  
 Vitamin B1240 mcg  


SPORSTOFFER PR. KG
 Jern200 mg   Jod1,2 mg  
 Zink300 mg   Cobalt2,5 mg  
 Mangan300 mg   Selen1,0 mg  
 Kobber75 mg  
200-350 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med godt grovfoder og/eller græsning. Ved denne fodertildeling er der ikke behov for yderligere tildeling af mineralfoder. Ved øget energibehov (præstationsheste) gives ingen korn, men i stedet
fx Struktur-E, Palatin høcobs, Aspero eller HippoLinol. Olie skal indfodres, så hestens fordøjelsessystem tilvænnes. Ved lavere tildeling eller ved mangelsituationer anbefales tildeling af GlucoGard eller MicroVital.

passer til alle typer automater

1 liter = ca. 800 g EquiGard Pellets

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode