St. Hippolyt Glyx-Mash

Ny vare

Lidt lykkefølelse - uden sukker

Et saftigt æble, en sprød gulerod, frisk græs, en knasende skive brød eller en lækker, velduftende kornmüsli efter veludført arbejde – en god og ved første øjekast en sund belønning til hesten. Men desværre indeholder disse små snacks en betragtelig mængde sukker og stivelse.

Flere detaljer

Fra

270,00 DKK

Incl. moms
  • 1 sæk
  • 21 sække ½ pl.
  • 42 sække 1 pl.
På lager

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt Glyx-Mash

Lidt lykkefølelse - uden sukker

Et overskud af sukker og stivelse fører til stigning i blodsukkerspejlet og øger risikoen for forfangenhed. Men stadig er det muligt at give hesten sin lille fornøjelse med en risikofri belønning, der ikke giver ejeren dårlig samvittighed.


GLYX-MASH - MASHEN TIL SPECIALTILFÆLDE

Takket været Glyx-Mash er det nu muligt også at give de korn-sensitive heste en velsmagende mashfodring. For ganske som hidtil er mash en fremragende ledsage-fodring for at undgå kolik eller under rekonvalescens efter fordøjelsesforstyrrelser.
- gluten- og melassefri
- lav-glykæmisk foder
- prebiotisk og udrensende
- bredt anvendelig – også hver dag

Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten. Den er derfor særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, der er særlig skånsomt for maven og samtidig har et lavt indhold af kulhydrat. En meget bredspektret kombination af prebiotiske ingredienser bidrager til genoprettelse af en sund tarmfunktion. Også indholdet af krydderurter understøtter fordøjelsesprocesserne.

BESKYTTELSE OG PLEJE - INDEFRA
Slimstofferne i de letvalsede hørfrø beskytter slimhinderne i hele fordøjelseskanalen. Glyx-Mash har en fremragende opkvældningsevne, hvilket giver et let øget tryk på tarmvæggene og dermed understøtter udskillelsen af fremmed- og skadestoffer. Stimuleringen af tarmbevægelsen letter udtømningen. Glyx-Mash anvendes til generel understøttelse af fordøjelsen, på stådage, under pelsskifte, efter hårdt arbejde eller under og efter sygdom.

SAMMENSÆTNING
Lucernefibre, Palatin græsfibre, roefibre, crackede hørfrø 5,5 %, majskim, risklid 4,6 %, vindrueskind, isomaltose prebiotisk, krydderurter (fennikel, koriander, marietidsel) 4,0 %, bygspirer, ølgær, vindruekerneekstrakt, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), æbleeddike

INDHOLDSSTOFFER
Råprotein 10,9 %   Stivelse 4,1 %  
Råfibre 17,0 %   Sukker 5,0 %  
Råfedt 6,0 %   Kalcium 1,2 %  
Råaske 9,2 %   Fosfor 0,5 %  
Magnesium 0,5 %  
Ford. råprotein 80 g/kg   Natrium 0,4 %  
Ford. energi 9,0 MJ/kg  
Oms. energi 7,8 MJ/kg  


ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
Vitamin A 7.000 IE   Vitamin B12 18 mcg  
Vitamin D3 700 IE   Biotin 200 mcg  
Vitamin E 55 mg   Niacin 80 mg  
Vitamin B1 10 mg   Folinsyre 2 mg  
Vitamin B2 8 mg   Pantothensyre 20 mg  
Vitamin B6 8 mg   Cholinchlorid 800 mg  


SPORSTOFFER PR. KG
Jern 200 mg   Kobber 16,0 mg  
Zink 100 mg   Cobalt 0,7 mg  
Mangan 75 mg   Selen 0,3 mg  


FODRINGSANVISNING

Ca. 70-250 g Glyx-Mash pr. 100 kg kropsvægt. Røres op i håndvarmt vand til en grød eller suppe. Trækker i ca. 15 min. og gives varm. I sommertiden kan Glyx-Mash gives i koldt vand, idet trækketiden da øges til ca. 30 min. Gives dagligt eller 1-3 gange pr. uge.

1 liter = ca. 430 g

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode