Versele-Laga CUNI FIT plus

Ny vare

Versele-Laga CUNI FIT plus - Velafbalanceret fiberrige standard piller til alle kaniner. Beriget med et coccidiostatikum

Flere detaljer

Fra

95,00 DKKinkl. moms

  • 5 kg
  • 20 kg

- +

Brand: Versele Laga

 
Varebeskrivelse

Versele-Laga CUNI FIT plus

Produktet, er beriget med et coccidiostatikum, dette reducerer risikoen for coccidiose udbrud. Unge dyr er mere følsomme over for denne tarm parasit, fordi deres naturlige modstandskraft stadig er under udvikling

Cuni Fit Plus er fremstillet af 100 % vegetabilske råvarer. Dette let fordøjelige foder er beriget med fructo-oligosaccharider(FOS ), som stimulerer en sund tarmflora . Coccidiostatikummet Robenidinet ( E758 ) beskytter følsomme dyr for coccidiose. Dette foder er ideelt til fravænning af kaniner og er også særdeles velegnet til voksne show kaniner af de mindre til mellemstore racer.

Pressede korn og frø, beriget med vitaminer mineraler
Ingen selektiv adfærd
God indtagelse = hurtigere vækst
Mindre foderspild og støv
Reduceret risiko for bakteriel infektion ved pressede piller
Komplet kaninfoder er fuldfoder.Cuni Fit Plus er egnet til kaniner med et normalt energibehov, og som ikke er del af en intensiv avl.
Cuni Fit Plus kan også anvendes til avl af kød kaniner. Men da dette foder indeholder et coccidiostat, skal anvendelsen stoppes mindst 5 dage før slagtning.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode