Jorenku Staldren

Ny vare

169,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

 
Varebeskrivelse

Jorenku Staldren - 25 kg

Staldren® er et hygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt bakterier og svampesporer.

Staldren® er med sin udtørrende og svampedræbende effekt med til at mindske tilfælde af porøse hove og sur stråle.
Ved sur stråle behandles med Staldren® under hoven.

  • Staldren® kan bruges til heste, køer, grise, høns, geder, får, hunde, katte, kaniner, hamstre, fugle m.fl. og har en virkelig god effekt mod fugt, lugt, bakterier og virus.
  • Staldren® skræmmer fluer og lopper væk, og du kan meget hurtigt se og mærke den positive effekt på omgivelserne.
  • Staldren® er absolut ufarligt og uskadelig både at få på huden, at spise og at indånde og det gælder både mennesker og dyr.Staldren® til heste bruges som følger:
Efter udmugning spredes Staldren® på hele gulvarealet med ca. 1-3 gode håndfulde (50-100g) pr- m² således, at gulvfladen tørrer ud og ammoniak lugten minimeres.
Strøelse tilsættes i boksen og Staldren® langs kanterne således, at flueæg og fluelarver udtørres.

Staldren® bruges efterfølgende på fugtige steder og hvor strøelsen skiftes 2-3 gange om ugen. Staldren® drysses i kanterne i boksen, for at vedligeholde den udtørrende effekt på æg og fluelarver.

Staldren® til æglægningshøns bruges som følger:
Staldren® bruges I redekasserne inden nye høns indsættes. Drys et lille lag i hver redekasse ca. en håndfuld(50-100g). Spred Staldren® på hele gulvfladen (ca. 100g m²), det svarer til 1 stk. 25kg sæk pr. 250 m² gulvflade.

Tilstræb at bruge Staldren® 1 gang om ugen i redekasserne samt på hele gulvfladen, således at miljøet hele tiden er på et højt niveau. Det vil sige at bakterier bekæmpes, ammoniak bindes og fugt absorberes, således at trædepudeskader minimeres.

Staldren® er blandt andet meget virksom overfor Salmonella og Camphylobacter bakterier.(se dokumentation)

Staldren® får og geder bruges som følger:
I læmmeboksen: læmmeboksen rengøres, Staldren® tilsættes over hele gulvarealet. 1-2 gode håndfulde (50-100g)pr. m2 således at hele arealet er dækket af Staldren®. Herefter drysses halm, og Staldren® tilsættes igen med 1-2 håndfulde (50-100g)pr. m2. sørg for at drysse godt ud i kanterne, således at flueæg og fluelarver udtørres.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren