Tilbud

Jorenku Staldren

Ny vare

74,00 DKK

Før 99,00 DKK

-25,00 DKK

Incl. moms
På lager

- +

 
Varebeskrivelse

Jorenku Staldren - 15 kg

Staldren® er et effektivt tørhygiejnemiddel i pulverform, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt, bakterier og svampesporer.

  • Staldren® kan bruges til heste, køer, grise, høns, geder, får, hunde, katte, kaniner, hamstre, fugle m.fl. og har en virkelig god effekt mod fugt, lugt, bakterier og virus.
  • Staldren® skræmmer fluer og lopper væk, og du kan meget hurtigt se og mærke den positive effekt på omgivelserne.
  • Staldren® er absolut ufarligt og uskadelig både at få på huden, at spise og at indånde og det gælder både mennesker og dyr.Staldren® til heste bruges som følger:
Efter udmugning spredes Staldren® på hele gulvarealet med ca. 1-3 gode håndfulde (50-100g) pr- m² således, at gulvfladen tørrer ud og ammoniak lugten minimeres.
Strøelse tilsættes i boksen og Staldren® langs kanterne således, at flueæg og fluelarver udtørres.

Staldren® bruges efterfølgende på fugtige steder og hvor strøelsen skiftes 2-3 gange om ugen. Staldren® drysses i kanterne i boksen, for at vedligeholde den udtørrende effekt på æg og fluelarver.

Staldren® til fjerkræ bruges som følger:

Da Staldren® er pH-neutralt, kan man med fordel lægge en åben sæk Staldren® på gulvet i hønsestalden og lade hønsene støvbade heri. Utøj bryder sig ikke om at sætte sig på en høne, hvis fjerdragten er fyldt med Staldren® bruges i redekasserne, inden nye høns indsættes. Drys en god håndfuld (50-100 g) i hver redekasse. Spred Staldren® på hele gulvfladen (ca. 100 g pr. m2), det svarer til en 25 kg sæk pr. 250 m2 gulvflade. Tilstræb at  ruge Staldren® en gang om ugen i redekasserne og på hele gulvfladen, så bakterier bekæmpes, ammoniak bindes og fugt absorberes, så trædepudeskader minimeres.

Staldren® får og geder bruges som følger:

Læmmeboks: Læmmeboksen rengøres, og Staldren® tilsættes over hele gulvarealet - en god håndfuld (50-100 g) pr. m2, så hele arealet er dækket af Staldren®. Herefter drysses halm, og Staldren® tilsættes igen med en god håndfuld (50-100 g) pr. m2. Sørg for at drysse godt ud i kanterne, så flueæg og fluelarver udtørres. Staldren® drysses imellem hver læmning, så de nye lam/kid får den bedst mulige start på livet. Dybstrøelsesstald: Drys en god håndfuld (50-100 g) Staldren® pr. m2 på hele gulvarealet før halm tildeles. Staldren® drysses på halmen ved hvert lag. Ved kontinuerlig brug af Staldren® opnås de bedste resultater, fordi smittetrykket hele tiden reduceres, og dervedopnås et godt velduftende staldmiljø til glæde for både dyr og mennesker.

Staldren® til kæledyr bruges som følger:

Staldren® drysses i et tyndt lag hos mindre dyr som f.eks. kaniner, fugle, høns, marsvin og hunde. Til større dyr spredes en god håndfuld (50-100 g) pr. m2 stald. Staldren® kan til de større dyr bruges to gange om ugen og til de mindre indendørs dyr hver anden dag. Ved særligt fugtige eller sygdomsramte bure/terrarier anbefales det at anvende Staldren® hyppigere. Ved kontinuerlig brug opnås konstant og god virkning. Staldren® skader på ingen måde kæledyr, hvis der drysses, mens dyret er i buret. Drys kun i buret og så tæt på bunden som muligt, da Staldren® støver en smule og kan genere som et støvlag i et stuemiljø.

Nyt bur: Inden et nyt bur tages i brug, drysses Staldren® i et jævnt lag i bunden af buret, herefter kommer strøelse i buret og Staldren® tilsættes igen i et fint lag ud over strøelsen. Buret er nu klar til brug. 

Gammelt/brugt bur: Rengør grundigt buret og sørg for, at det er helt tørt, inden der strøs. Når der er et jævnt lag Staldren® i bunden af buret, kommes strøelse i buret og derefter et fint lag Staldren® over hele strøelsen. Buret er nu klar til brug. Er buret lavet af træ eller andet organisk materiale, er det en god idé at drysse med Staldren® et godt stykke op ad siderne for at bekæmpe f.eks. fluelarver og svampesporer.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode