Nordic Sortkommen Pellets

5744001231319

Ny vare

Pelleteret sortkommen. Booster immunforsvaret, og hjælper på luftvejs- og pelsproblemer.

Flere detaljer

175,00 DKKinkl. moms

På lager

- +

Brand: Nordic Horse

 
Varebeskrivelse

Nordic Sortkommen Pellets - 4 kg

Nigella har en masse gode og sunde egenskaber, det hjælper til med at booste og holde immunsystemet sundt, det har en super indvirkning på hestens luftveje og har en positiv indvirkning på hud og hår. Hesten kommer hurtigt til at have en sund hud samt en smuk og skinnende pels.

Sortkommen har længe været brugt medicinsk til både mennesker og dyr.

Planten sortkommen har været anvendt i mindst 2000 år som lægeplante til mennesker. Forsøg viser, at Nigella sativa styrker immunforsvaret.

Forskning, har påvist, at olien fra den egyptiske plante stabiliserer immunforsvaret - både når det er for stærkt, men også når det er for svagt. Det er den enestående kombination af flerumættede fedtsyrer, som planten indeholder, der gør hele forskellen. Hvis immunforsvaret producerer for få antistoffer, kan sortkommen være med til at mobiliserer forsvaret. Dog er det vigtigt at huske på at det kun er egyptisk sortkommen - Nigella sativa, der besidder de beskrevne egenskaber.

Overproduktion af antistoffer, fx ved irritation i luftvejene, bliver bremset. Desuden virker sortkommen udrensende og forebygger tilstedeværelsen af uønskede bakterier  – det siges at Cleopatra ikke kun plejede sin krop med sortkommen, men indtog det også som lægemiddel - og kurerede dermed sine​ mavesmerter.

Studier har vist at sortkommen kan have en positiv effekt på bevægeapparatet. Forskere har endvidere lokaliseret sortkommens egenskaber i forhold til at nedsætte hævelse, varme, rødme og irritation i væv. 

Sammensætning:
100 % ren Nigella Sativa presset til soft pellets.
Nigellin, beta-sitosterol, thymoquinon, myrinsyre, palmitinsyre, stearinsyre, palmitoleicsyre, oliesyre, linolsyre, arachidonsyre, proteiner, vitaminer B1, B2, B3, calcium, folsyre, jern, kobber, zink, fosfor.

Indholdsstoffer:
Råprotein 30,3 %
Råfedt
18,6 %
Råfibre
7,2 %
Råaske
6,3 %
Tørstof
91,0%
Sukker
6,2 %
Stivelse 2,1 %
Lysin
1,32%
Fosfor
1,01 %
Calcium 0,79 %
Methionin 0,59 %
Magnesium 0,41 %
Natrium 0,2 %

Sporstoffer Pr. Kg
Jern 105 mg
Zink 95,7mg
Mangan 37,9mg
Kobber 22,8 mg
Selen 0,10 mg
Foderanvisning:
10-20 g pr. dag pr. 100 kg kropsvægt
Bør ikke anvendes til drægtige hopper de første 3 måneder af drægtigheden.

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode