St. Hippolyt Gold Medal

Ny vare

Velforsynede muskler
Kraftige muskler, der tåler belastning, er grundlaget for store præstationer for sportshesten – og for den gode rideoplevelse med fritidshesten

Flere detaljer

Fra

400,00 DKK

Incl. moms
  • 5 kg
  • 10 kg
På lager

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

St. Hippolyt Gold Medal

Velforsynede muskler!

Tydelige, veldefinerede muskler er kendetegnet på kraft, hurtighed og skønhed hos hesten. Kraftige muskler, der tåler belastning, er grundlaget for store præstationer for sportshesten – og for den gode rideoplevelse med fritidshesten. Med en målrettet tilførsel af næringsstoffer kan muskeldannelsen understøttes aktivt.

Alle heste kan ud fra de individuelle arveanlæg opbygge en veludviklet muskulatur, der kan tåle at arbejde. Ud over en daglig, målrettet og veltilrettelagt træning har hesten derfor brug for tilførsel af en tilstrækkelig mængde muskeldannende og funktionelle næringsstoffer.

- understøtter muskeldannelsen
- fremmer musklernes ydeevne
- gennemprøvet hos sports- og udstillingsheste
- dopingfrit!

PROTEIN, AMINO- OG FEDTSYRER

Til opbygning af muskler er der først og fremmest brug for protein af højeste kvalitet. Proteinindholdet i de almindelige fodergrovvarer som hø og korn er ikke altid tilstrækkeligt for muskelopbygning. Med en specielt udviklet ølgær, spirulinaalger, en fermenteret malt-gær-ekstrakt, havalger og tilsat L-lysin indeholder St. Hippolyt Gold Medal sådanne højtoptagelige stoffer, der understøtter opbygningen af muskelsubstans. Ud over proteinbyggestenene bidrager også fedtsyrer fra kornkim og oliefrø til den naturlige dannelse af de berørte hormoner. Også muskulaturens smidighed nyder godt af de essentielle fedtsyrer i den koldpressede hørfrøolie.

NÆRINGSSTOFFER TIL OPBYGNINGSSTOFSKIFTET

Ved hjælp af specifikke enzymer bliver muskelfilamenterne opbygget, bundtet og knyttet sammen med stabiliserende bindevævsfibre. Enzymerne har behov for funktionelle næringsstoffer for at kunne fungere. Det drejer sig bl.a. om hele B-vitamin-komplekset og sporstoffer som zink, mangan, kobber og silicium, der er tilsat St. Hippolyt Gold Medal i nøje indbyrdes afpassede mængder. For at sikre høj optagelighed og optimal funktion er sporstofferne tilsat i overvejende organiske kompleksbindinger.

MUSKELOPBYGNING KRÆVER MUSKELBESKYTTELSE

Under den opbyggende træning og under sportsligt arbejde kører stofskiftet i højeste gear. Under dette arbejde dannes der frie radikaler, der angriber muskelvævet, og som delvis kan føre til nedbrydning af vævet. For at beskytte vævet mod frie radikaler neutraliseres disse af kroppens egne specialiserede enzymsystemer, der igen er helt afhængige af tilstedeværelsen af sporstoffer som zink, kobber, mangan og selen. Ud over disse mikronæringsstoffer tilfører St. Hippolyt Gold Medal yderligere vævsbeskyttende elementer i form af alger, urter, ølgær, gulerødder samt naturlig vitamin E. St. Hippolyt Gold Medal udgør således en effektiv kombination af fysiologisk samarbejdende opbyggende, funktionelle og beskyttende næringsstoffer til dannelse af en
veludviklet og arbejdsduelig muskulatur.

INDHOLDSSTOFFER
Råprotein 17,0 % Kalcium 4,5 %
Råfibre 20,0 % Fosfor 1,5 %
Råfedt 15,0 % Magnesium 0,1 %
Råaske 14,0 % Natrium 0,4 %
Ford. råprotein Lysin 1,3 %
144 g/kg

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
Vitamin E 2.000 mg Biotin 1.200 mcg
Vitamin B1 60 mg Niacin 240 mg
Vitamin B2 70 mg Folinsyre 20 mg
Vitamin B6 40 mg Pantothensyre 100 mg
Vitamin B12 160 mcg Cholinchlorid 500 mg

TEKNOLOGISK TILSÆTNINGSSTOF
Kiselgur

SPORSTOFFER PR. KG
Zink 270 mg Kobber 45,0 mg
Mangan 275 mg Selen 0,7 mg




FODRINGSANVISNING

I opbygningsfasen
ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det øvrige foder.
Til vedligehold
ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.
Til sportsheste i topsporten anbefales til yderligere optimering af muskelfunktionen at kombinere med SuperCondition og/eller Qelan for at opnå såvel løsgjorthed som udholdenhed.

NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

1 målebæger = 115 g

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode