St. Hippolyt Ungulat

Ny vare

Baseret på videnskabelige undersøgelser er Ungulat udviklet til et ernæringskoncept, der i højeste grad er praktisk anvendelig for at opnå stærke, belastningsdygtige hove – selv i svære tilfælde.

Flere detaljer

Fra

515,00 DKKinkl. moms

  • 5 kg
  • 10 kg

- +

Brand: St Hippolyt

 
Varebeskrivelse

Den komplette forsyning til hovene


- højt indhold af keratindannende aminosyrer
- højt indhold af specialølgær
- specifik urtesammensætning
- højt indhold af biotilgængelige sporstoffer

BEDRE VÆKST AF HOVENS HORN
Hovhornet består hovedsageligt af det strukturdannende protein keratin, der har en helt specifik aminosyresammensætning. En mangel på aminosyrerne methionin, cystein, lysin, prolin og glycin bliver med Ungulat enten dækket direkte eller tilført i form af naturlige proteinkilder som ølgær, oliefrø, chlorella-alger og urter.

FORBEDRING AF HOVENS SUBSTANS
Mineraler som zink, mangan, kobber, jern, organiske svovlforbindelser, silicium og kalcium er vigtige strukturbestanddele for hovhornet. I Ungulat tilføres disse næringsstoffer i korrekt indbyrdes forhold og – for at sikre deres biotilgængelighed –overvejende i naturlige bindingsformer. Ungulat har et højt indhold af koldpresset hørfrøolie med mange flerumættede fedtsyrer, der er vigtige for smidighed og elasticitet i hovhornet.

BEDRE NÆRINGSSTOFOPTAGELSE
Ungulat tilfører enzymholdige kornkim, hvidløg, ølgær, hørfrø, hirse, kamille, vitamin A og sporstoffet Cobalt for at understøtte og beskytte fordøjelsen og dermed forbedre kroppens egen biotinproduktion.

STOFTRANSPORTEN I HOVEN
Blodcirkulationen i hovens læderhud er af afgørende betydning for tilførsel af næringsstofferne. Ungulat indeholder næringsstoffer, der understøtter blodets flydeevne og beskytter læderhudens blodkar herunder bla. hvidløg, flerumættede fedtsyrer, vindruekerneekstrakt, og andre stoffer, der beskytter blodkarrene og vævet mod frie radikaler.

ST. HIPPOLYT UNGULAT STUDIE
Et studie med hopper med meget dårlig hovkvalitet viste, at hovhornet efter tildeling af Ungulat i 6 måneder havde opnået en væsentlig forbedring.

PERFEKTE HOVE
Hovene er hestens fundament og skal holde hele dens liv. Hovenes tilstand kan ofte tages som indikator for hestens sundhed og ernæringstilstand. Revner, furer, manglende styrke eller forstyrret vækst tyder på mangler på specifikke næringsstoffer. Et målrettet tilskud er
derfor nødvendigt.

Ølgær, snittet lucerne, oliefrøblanding (hørfrø, solsikkekerner) 14 %, krydderurter (agerpadderokke, bukkehornsfrø, brændenælde, kamille, gurkemeje, rosmarin) 11 %, blanding af koldpressede olier (hørfrø-/solsikkekerneolie) 6 %, hirse, malt-gær-urt, majskim, havalgemel, vindruekerneekstrakt, himalayasalt, hvidløg, bygflager, gulerødder, chlorellaalger, ærteprotein, magnesiumacetat, hvedeklid, eddike, æblesirup, salt.

INDHOLDSSTOFFER
 Råprotein19,0 %   Kalcium1,7 %  
 Råfibre10,0 %   Fosfor 0,5 %  
 Råfedt10,3 %   Magnesium 0,5 %  
 Råaske16,0 %   Natrium0,4 %  
   Methionin2,0 %  
    Lysin2,0 %  
   Cystin0,2 %  

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin A30.000 IE   Vitamin B12200 mcg  
 Vitamin D33.300 IE   Biotin80.000 mcg  
 Vitamin E900 mg   Niacin220 mg  
 Vitamin B1100 mg   Folinsyre30 mg  
 Vitamin B2100 mg   Pantothensyre112 mg  
 Vitamin B670 mg   Cholinchlorid1.600 mg  

SPORSTOFFER PR. KG
 Jern750 mg   Jod5,5 mg  
 Zink2.500 mg   Cobalt14,0 mg  
 Mangan1.100 mg   Selen2,8 mg  
 Kobber540 mg     
Ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder.
Som forebyggende foranstaltning er en daglig tilførsel på 20 g pr. 100 kg kropsvægt tilstrækkeligt.

NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

1 målebæger = 110 g

Kunder, der købte dette produkt, købte også:

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode