Statera Multi Vital

5710303003596

Ny vare

349,00 DKKinkl. moms

- +

Brand: Statera

 
Varebeskrivelse

Statera Multi Vital - 300 g

Multi Vital er et koncentreret og let optageligt boost af vitaminer og sporstoffer. Baseret på en nøje afstemt formel med let optagelighed for hesten. Multi Vital bidrager til vitalitet, sundhed og præstationsevne, og sikre på den måde en velfungerende hest. Højt indhold af vigtige proteinbyggesten som understøtter vitaminerne og sporstoffernes funktion. Proteinindholdet sikrer derved en optimering af hestens naturlige sundhed, herunder immunforsvar og stofskifte. Multi Vital er et ideelt valg til heste med et øget behov for sporstoffer og vitaminer.

Kiselgur
Kiselgur består af encellede kiselalger. Der er et højt indhold af mineraler, så som Calcium, Magnesium, Natrium og Silica. 
Kiselgur er toxin bindende i hestens fordøjelsessystem og bidrager til en sund og velfungerende fordøjelse. 
Kiselgur har en stimulerende effekt på hestens immunforsvar og øger hudens modstandskraft. 

Biotin
Biotin er et vandopløseligt B-vitamin, der styrker hestens hornvækst. 

Ved mangel af biotin kan der forekomme dårlig hovkvalitet samt problemer med pels/hårvækst. Biotin kan på grund af sin opløselighed ikke overdoseres. 

Zink
Zink er et mikromineral der indgår i mange enzymer og er nødvendigt for et sundt immunforsvar. 
Zink mangel kan blandt andet føre til hudproblemer så som hårtab, kløe/tør hud og muk, zink mangel kan derudover give forstyrrelser i immunforsvaret. 

Zink har mange funktioner og virker bla. Som en antioxidant. Zink kan regulere den normale vækst og udvikling af celler, da det har en stabiliserende effekt på både celler og cellemembranerne. 

Zink har en central rolle i udviklingen af væv, og derfor er der blandt andet vigtigt med en korrekt balance for at minimerer og forbygge hudproblemer, så eksempelvis sårheling kan ske effektivt. 

Mangan 
Mangan er et grundstof der har betydning for aktivering af en lang række enzymer. 
Eksempelvis indgår Mangan i to metallo-enzymer. Enzymerne er med til at styre accelerationen af stofskiftets reaktioner. Mangan indgår i enzymerne med påvirkning i stofskiftets omsætning ad kulhydrater og fedtstoffer, ved en neutralisering af frie radikaler. 

E-vitamin 
E-vitamin er en essentiel aminosyre, der beskytter kroppens celler imod frie radikaler samt understøtter muskelfunktionen og genopbygningsprocessen, som er nødvendig for at hesten kan præstere samt opretholde en sund vitalitet. 

E-vitamin fungerer som en antioxidant i en lang række processer i hestens krop. Som antioxidant neutraliserer E-vitamin de affaldsstoffer, der samler sig i musklerne og den er derfor helt essentiel for heste i arbejde. 

Daglig tildeling: 15-20g. pr. 100kg. Kropsvægt
Eksempel: 500kg. Hest = 75-100g. pr. dag. – 300kg. Pony = 45-60g. pr. dag.

Anmeldelser (0)

For nylig set

Menu

Mit HesteGrovvaren

QR kode